Sabina Lisievici a dat lovitura la Hollywood!

Sabina Lisievici a dat lovitura la Hollywood!

Sabina Lisievici este romanca cu chip de inger asemanata cu Angelina Jolie.  Pe langa faptul ca este frumoasa Sabina scrie volume de poezii inca de la varsta de 8 ani. Pana acum a publicat 5 volume si este castigatoarea trofeului Nichita Stanescu. Pe langa poezie a cochetat si cu designul vestimentar. Aceasta a imbracat vedete precum Ozana Barabancea, Pepe si cateva manechine internationale. Sabina creeaza obiecte vestimentare si accesorii unicate din piele. Anul acesta si-a lansat colectia intr-un fashion show la New York unde a facut furori. Printre pasiunile sale se enumera si actoria, a jucat in diverse roluri in productii locale iar anul acesta a intrat in lumea Hollywoodului. Zilele trecute s-a intors de pe platourile de filmare de la Hollywood. A fost selectata sa joace rolul principal alaturi de alti actori cunoscuti precum judie Evans si Justin Ardine in lung metrajul „I am not for sale”, un film de actiune ce militeaza impotriva traficului de carne vie.

Sabina Lisievici pe platourile de filmare

„Am avut emotii insa m-am descurcat de minune, am avut alaturi de mine o echipa care m-a incurajat si sfatuit in permaneta. Sunt convinsa ca filmul va fi un succes si asta pentru ca prezinta realitatea dura si fara perdea, o realitate care inca se intampla in lume si care ar trebuii sa fie un semnal de alarma pentru noi toti” a declarat Sabina.

Filmul urmeaza sa fie lansat anul acesta si va fi propus la Cannes. Sabina a semnat pentru alt film ce urmeaza sa fie produs anul acesta tot la Hollywood si totodata a fost propusa in diverse productii pe piata asiatica.

” Arta este cuvantul ce ma defineste, ca vorbim  poezie, design vestimentar sau actorie, fara arta nu as putea tari.” a mai declarat actrita.

COMMENTS

DISQUS: 0