Sayra calcă pe urmele Paulei Seling! Vezi ce colind a lansat vedeta!

Sayra calcă pe urmele Paulei Seling! Vezi ce colind a lansat vedeta!

Sayra, cântăreața cu voce de înger, ne bucură inimile cu lansarea unui colind emoționant! Acest moment din viața frumoasei Sayra reprezintă un moment foarte important pentru ea. A ales un colind interpretat de Paula Seling, una dintre cântărețele preferate ale acesteia. Tânăra vedetă s-a descurcat de minune pe platourile de filmare, unde a înregistrat clipul colindului ,,Colindăm, colindăm, iarna!”.

 

Colindul a fost extras din repertoriul Paulei Seling!

Vedeta ne-a dezvăluit că o stimează pe Paula pentru calitățile ei vocale și pentru că este o împătimită a sărbătorilor. Paula Seling ne-a bucurat de fiecare dată cu lansarea a câte unui album de colinde în preajma sărbătorilor de iarnă.

Dincolo de sensibilitatea și aerul de sărbătoare al colindului, Sayra transmite un mesaj frumos de bucurie și grijă pentru oameni: ,, Prima zăpadă aduce bucuria sărbătorilor, iar eu v-am pregătit o surpriză. Am înregistrat acest colind pentru a readuce în suflet acea fericire simplă, dar „înălțătoare, a sarbatorilor petrecute alături de cei mai dragi oameni. Fie ca Moșul să împartă o bucurie din giganticul sac de daruri pentru fiecare!”

Ținuta modern-tradițională create de Sayra!

Sayra a încercat să le transmită celor de acasă magia sărbătorilor și prin ținuta cu elemente tradiționale românești specific sărbătorilor, create exclusiv de aceasta. Artista și-a făcut ținuta cu conceptual modern-tradițional pentru filmare, așa cum v-am spus în articolul cu interviul ei. „Cel mai important în modă este că fiecare își poate exprima personalitatea prin stil.”

Vedeta se pregatește de un shooting emoționant în preajma sărbătorilor, alaturi de familie.

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0