Sayra – între muzică și modă

Sayra – între muzică și modă

O cunoașteți pe Sayra drept artista cu voce spectaculoasă, care a fost descoperită de Marius Moga. Însă frumoasa de origine italiană este studentă la Facultatea de Design Vestimentar din orașul Marbella, Spania. Și-a dorit să se exprime prin artă încă de la o vârstă fragedă, iar acum cochetează cu ambele laturi artistice: muzica și designul vestimentar.

Fie că vorbim despre marile artiste, care își etalează pe scenă cele mai extravagante ținute, ori despre cântăreți care umblă la braț cu cele mai frumoase top modele, cele două lumi par a fi făcute una pentru cealaltă.

De exemplu, membrii trupei Black Eyed Peas și-au exprimat mereu pasiunea pentru cele mai trăsnite ținute. Au lansat chiar și o melodie în care apar cuvinte-cheie precum: Coco Chanel, Marilyn Monroe sau fashion show. Dar cel mai potrivit exemplu este Lady Gaga. Excentrica divă pop își mărturisește dragostea pentru branduri de lux cum ar fi: Gucci, Fendi, Prada, Valentino, Armani, Jimmy Choo în piesele sale… Sau chiar pentru modă, în general!

Cum se îmbină cele două pasiuni pentru Sayra?

„Muzica și moda sunt precum sufletele pereche – la un moment dat tot se întâlnesc, deoarece nu îmi pot imagina un artist care să nu aibă un stil vestimentar unic, cu o notă proprie pe care o impune în muzică și în felul de a se îmbrăca”, declară artista.

Însă Sayra și-a dus pasiunea mult mai departe, dorindu-și să devină designer vestimentar cu acte în regulă. Cu peste 25 de ani de experiență, o echipă tânără și dinamică de profesori cu o atitudine pozitivă, Facultatea de Design Vestimentar din Marbella, Spania, are un nivel academic care concurează cu cele mai bune școli de design din lume, iar locurile sunt limitate, fiind o universitate de prestigiu.

Pentru a afla cele mai noi informații, urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare:

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0