Sayra, shooting inedit de Crăciun!

Sayra, shooting inedit de Crăciun!

Frumoasa Sayra, cea care a lansat de curând colindul „Colindăm, colindăm iarna!” de pe albumul Paulei Seling, nu se oprește aici! Vedeta a realizat de curând un shooting inedit cu tematica Sărbătorilor de iarnă!

Sayra este dezinvoltă în fața aparatului de fotografiat! Iată cele mai noi fotografii făcute de vedetă!

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram poze Making Of de la cea mai recentă ședință foto la care a participat. Le-a arătat fanilor entuziasmul ei și felul în care s-a pregătit pentru shooting. Se pare că aceasta a purtat o creație vestimentară proprie.

Ținuta creată de Sayra este o ținută modern-tradițională personalizată stilului ei prin faptul că broderia clasică a fost înlocuită cu print.

Atitudinea Sayrei este dovada faptului că tânăra este făcută pentru a fi în fața camerelor de fotografiat. Se simte în largul ei iar acest lucru se vede clar din fotografii.

Artista ne-a dezvăluit că Sărbătorile de iarnă înseamnă pentru ea reconectarea cu familia: „Sărbătorile de iarnă mă aduc aproape de familie în ciuda timpului meu foarte aglomerat. Am așteptat cu mare nerăbdare această perioadă!”

Sayra va face de asemenea un shooting și alături de familia ei, aceasta fiind una dintre dorințele vechi ale artistei.

 

COMMENTS

DISQUS: 0