Sayra-Shooting inedit pentru lansarea piesei ,,Anonimi”!

Sayra-Shooting inedit pentru lansarea piesei ,,Anonimi”!

Sayra, artista ce s-a făcut remarcată anul trecut cu piesa ,,Tu”, scrisă în studiourile DeMoga Music, iar la sfârșit de an a lansat cover după colindul ,,Colindăm, colindăm iarna”. Recent, artista le-a arătat fanilor entuziasmul ei și felul în care s-a pregătit pentru shootingul piesei ,,Anonimi”. O piesă în italiană, o piesă de dragoste inspirată din povești reale, atât despre durere cât și vindecare.

Sayra a pozat foarte senzual alături de iubitul ei!

Artista acordă o mare importanță imaginii sale și a realizat recent o sedință foto pe care o folosește în postările sale de instagram. Dupa cum ne-a dezvăluit artista, imaginea este foarte importantă atunci când ești o persoană  publică și îi respecți pe cei care te urmăresc.

Cântăreața este dezinvoltă, după cum poate fi observat și în fotografii, iar fanii sunt cuceriți de frumusețea ei lăsându-i mesaje în care își declară aprecierea și admirația. În viitorul apropiat, Sayra le pregătește fanilor un shooting unde va dezvălui mai multe despre personalitatea și pasiunile ei.

Până atunci puteți urmări pe instagramul Sayrei @sayra toate pozele de la ultima ședință foto!

,,Pasiunea pentru frumos se îmbină cu cea pentru muzică! Frumusețea se ascunde în detalii, iar performanța vine din inovație. Totul devine posibil când știi ce vrei și ai atitudinea potrivită.”- Sayra.

Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile TV, acestea sunt cuvintele care o descriu pe artista noastră.

Sayra ne-a dezvăluit cum s-a născut această piesă!

,,Mi-am dorit de mult sa încep sa scriu și în italiană, fiind nativ italiancă m-am gândit ca este păcat să nu folosesc acest “plus” în avantajul meu. Iar povestea piesei este inspirată chiar din povestea mea de dragoste.”

În această piesă regăsim drama iubiților care au pus orgoliul lor mai presus decât iubirea.

,,Sper că vă place și sper că oamenii cu care am lucrat la acest proiect sunt mândri de mine.”, a declarat Sayra în exclusivitate pentru Celebritatea.ro.

COMMENTS

DISQUS: 0