Scapă de pielea lăsată! Ce presupune liftingul corporal total?

Scapă de pielea lăsată!  Ce presupune liftingul corporal total?

Deși este o realizare personală importantă, scăderea masivă în greutate lasă și urme nedorite pe corp: exces de piele în jurul abdomenului, pe brațe, pe coapse, sâni cu aspect lăsat, fese căzute. Pe lângă faptul că acestea pot cauza probleme în viața de zi cu zi – la îmbrăcat, dar și în mobilitate, excesul de piele favorizează și o igienă defectuoasă.

Pentru ca rezultatele pierderii în greutate să fie totale, singura soluție de a îndepărta excesul de piele este prin chirurgie estetică! Medicul Alin Bortolini, specialist în chirurgie plastică și estetică și, totodată, fondatorul conceptului de frumusețe integrată, Be Perfect, vă prezintă pas cu pas intervenția de lifting corporal total, care ajustează exact la țintă!

 

CHIRURGIA POSTBARIATRICĂ, INAMICA EXCESULUI DE PIELE

Liftingul corporal total ne ajută, pe scurt, să ne bucurăm pe deplin de slăbit, îmbunătățind forma și tonusul țesuturilor, prin îndepărtarea pielii și grăsimii excesive. Vorbim despre o procedură complexă, care poate ameliora și aspectul de coajă de portocală al pielii, adică reduce celulita.

Intervenția se realizează la nivelul abdomenului, brațelor și coapselor: „Ulterior ea poate fi combinată și cu implantul și cu liftingul mamar. În cadrul intervenției pot fi eliminate și cicatricile preexistente de la nivelul abdomenului (ex. cezariană). Această  procedură se poate asocia cu liposucția. Multor pacienți le sunt recomandate ambele proceduri.

Trebuie însă să știți că discutăm despre o procedură care se realizează doar în condițiile în care greutatea pacientului s-a stabilizat, cu alte cuvinte, nu mai există riscul ca, ulterior, grăsimea să se acumuleze sub piele.

 

LIFTINGUL CORPORAL TOTAL NU ESTE O METODĂ DE SLĂBIRE!

Chirurgia postbariatrică se adresează persoanelor care au fost obeze și au reușit să piardă zeci de kilograme. Cu alte cuvinte, se realizează după acest pas, nefiind un tratament pentru obezitate: Operatia postbariatrică NU reprezintă o intervenție chirurgicală de slăbit și nu constituie un înlocuitor pentru o dietă sănătoasă și exercițiu fizic.

Potrivit studiilor, eliminarea excesului de piele reprezintă pentru pacienți un câștig psihic uriaș: le îmbunătățește calitatea vieții, ajutându-i să se mențină la o greutate mai mică și chiar să nu se mai îngrașe.

 

O OPERAȚIE CARE SE POATE ÎNTINDE PE 7 ORE

Operația despre care discutăm are nevoie de un nivel maxim de specializare medicală, dar și de experiență. Fiecare pacient va fi evaluat de doctor, pentru a afla dacă este sau nu un bun candidat pentru această intervenție: „Vom face măsurători, vom discuta și vom alege împreună cea mai bună variantă pentru tine. Va trebui să faci analize de sange și o ecografie abdominală, pentru a vedea dacă starea ta de sănătate este una bună.

Intervenția propriu-zisă se va realiza sub anestezie generală și poate dura între 3 și 7 ore, în funcție de problemele care trebuie remediate. Procedura se va efectua cu ajutorul unor incizii, căci doar prin intermediul lor poate fi înlăturat excesul de piele.

Operația de lifting corporal total are și o particularitate: „Ea poate fi realizată într-o singură etapă, dar este de preferat să fie stadializată pe parcursul mai multor intervenții chirurgicale seriate ( 2-3 ) pentru a avea o recuperare mai ușoară și pentru a scădea riscurile asociate cu o intervenție  atât de mare ca amploare.

 

CICATRICI POST OPERATORII

Deși, în general, inciziile se fac în locuri care pot fi mascate, nu întotdeauna acest lucru este posibil. Lungimea și forma fiecărei incizii va depinde de volumul de piele în exces care trebuie îndepărtat.

Urmele vizibile în urma intervenției țin și de modul în care organismul se vindecă. Unele cicatrici vor dispărea, altele însă, nu! Cu toate acestea, beneficiile estetice aduse de operație depășesc acest minus. În plus, vor exista corecții, la jumătate de an de la intervenția de lifting corporal total.

 O astfel de intervenție chirurgicală practică combină în orice variații următoarele intervenții: abdominoplastia, brahioplastia, liftingul de coaspe, liftingul și augmentarea mamară.

 

T SE MENȚIN REZULTATELE INTERVENȚIEI

Imediat după operație, veți observa o îmbunătățire a zonelor care, până de curând, aveau probleme. Conturul noilor forme va deveni însă mai ferm odată cu vindecarea.

Următoarea noapte o veți petrece la spital, sub strica supraveghere a specialiștilor. Se va administra o medicație corespunzatoare, astfel încât durerile să fie minime, însă nu trebuie să uitați că operația este una de amploare, cu o perioadă de recuperare destul de lungă.

„Este necesară întreruperea activității pentru aproximativ 2 săptămâni post operator. Efortul fizic va fi evitat complet în primele 2 luni, fiind apoi reluat progresiv. În plus, trebuie să purtați un corset elastic timp de minimum 4 – 6 săptămâni pentru a favoriza așezarea pielii.”

Rezultatul se poate menține ani în șir. Există însă și anumiți factori care pot influența efectul: îmbătrânirea și fluctuațiile de greutate. În acest caz, va fi nevoie de o operație de recorectare, pentru a recâștiga forma dorită a corpului.

 

CELE MAI POPULARE OPERAȚII, LA UN CLICK DISTANȚĂ

 

Dacă vreți să vă familiarizați cu procedura, dar și cu alte intervenții estetice de top, clinica Be Perfect vă pune la dispoziție un canal de YouTube unic în România, în care doctorul Alin Bortolini vă prezintă, pas cu pas, cum decurg operațiile pe care poate le aveți pe listă, cum se prezintă rezultatele acestora, dar și ce spun pacienții. Toate informațiile esențiale sunt la doar un click distanță: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

Doctorul Alin Bortolini vă va furniza toate informațiile pentru a vă menține în formă cât mai mult timp! Prin participări la stagii internaționale de pregătire pe domeniu, în țări renumite pentru rezultate excepționale, precum Brazilia și Italia, doctorul Alin Bortolini vă poate ajuta să vă recăpătați încrederea în propria persoană, prin proceduri complexe, realizate prin tehnici de ultimă generație.

Aveți la dispoziție numărul de telefon al clinicii Be Perfect, 0767 373 328, adresa de mail: [email protected], dar şi site-ul oficial: https://beperfect.ro/

Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi pe Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 

COMMENTS

DISQUS: 0