Secretele unei vedete de la noi. Cum sa avem un look impecabil

Secretele unei vedete de la noi. Cum sa avem un look impecabil

 

Secretele unei vedete de la noi. Cum sa avem un look impecabil

De multe ori ne gândim că am putea arată şi noi la fel de bine precum celebrităţile de la Hollywood sau vedetele de la noi din ţară doar dacă am avea o întreagă echipa de stilişti în spate. Ei bine, nu toate celebrităţile se bazează pe asta. Unele îşi realizează singure machiajul. Ceea ce nu ştiţi  voi, este modul în care au  învăţat ele să se machieze.

Cântăreaţa Emma Stoican ne-a dezvăluit că ea a apelat la serviciile unui make-up artist pentru a arată mereu cât se poate de bine. Pe Ella Georgescu a cunoscut-o la un videoclip de-al sau, fiind impresionată de modul în care această machiază. Nu a trecut mult timp şi Emma a început să frecventeze cursurile de automachiaj şi să învaţe micile ei secrete.

“Oferim cursuri de machiaj pentru toată lumea. Tehnicile noastre de machiaj sunt foarte simple, dar uimitoare. În urmă cursurilor veţi învaţă să aplicaţi un machiaj corect, veţi ştii cum se creează sprâncenele perfecte, cum se corectează formă ochilor sau structura fetei, cum se aplică un fond de ten impecabil sau cum se conturează faţă.” a declarat Ella Georgescu, specialist makeup & special hairstyles.

“Ca artist este foarte greu să te încadrezi în timp şi eşti de cele mai multe ori pe fugă. Eu urmez  2 facultăţi şi toate activităţile zilnice combinate mi-au dat programul peste cap. Atunci am ştiut! Trebuie să urmez cursuri de automachiaj. Ella Georgescu mi-a dezvăluit încă de la primul curs cum trebuie să renunţ la proastele obiceiuri pe care mi le formasem şi să aplic un machiaj corect. Cursurile va oferă cunoştinţele şi încrederea de care aveţi nevoie că să puteţi fi propriul dvs. make-up artist.” a declarat Emma Stoican.

COMMENTS

DISQUS: 0