Secretul vedetelor de la Hollywood …Elixirul pometilor fermi

Secretul vedetelor de la Hollywood …Elixirul pometilor fermi

Fiecare femeie este preocupata de infatisarea sa, isi doreste sa arate mai bine, iar cu trecerea timpului aceasta preocupare este accentuata de grija ridurilor, a cearcanelor, a pielii lasate si chiar a pometilor Din fericire medicina estetica evolueaza, iar pentru repararea micilor semne pe care timpul le lasa pe chipul vostru, exista alternative la procedurile invazive ce necesita bisturiu. Una dintre ele este injectarea pometilor cu acid hialuronic, procedura folosita de multe dintre vedetele de la Hollywood, precum Megan Fox, dar si de cele de la noi din tara. Dr. Calin Dobos ofera solutii moderne pentru femeile ce isi doresc un chip vesnic tanar.

Indiferent de cultura poporului, in canoanele frumusetii veti regasi mereu asocieea tineretii cu pometi proeminenti, ascendenti si bine conturati. De altfel pometii aflati in centrul fetei sunt primii afectati de trecerea timpului sau de curele de slabire, iar ingrijirea zonelor fetei este necesar a fi facuta din timp, inainte ca ridurile sa fie atat de adanci incat o astfel de procedura sa nu mai fie de ajuns pentru a vedea rezultatele mult dorite.

Ce este interesant in medicina estetica, este tocmai faptul ca gasim mereu solutii pentru a remedia chiar si cea mai fina problema estetica. Daca inainte interventiile la nivelul fetei erau concentrate in special pe gat si “falcutele cazute”, acum femeile isi doresc si remodelarea pometilor, pentru a redobandi acel aspect tanar, ferm de altadata. Injectarea pometior cu acid hialuronic se face rapid, cu o anestezie locala, iar rezultatul se vede pe loc” explica Dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie plastica estetica.

 

pometi dr dobos 2

Remodelarea pometilor cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o componenta esentiala a pielii, un hidratant biologic ce mentine la un nivel corespunzator fermitatea si hidratarea pielii. Este o substanta care se gaseste sub forma de gel in mod natural in tesuturile pielii, insa, cu trecerea timpului, volumul de acid hialuronic din piele scade, iar aceasta isi pierde tonusul si elasticitatea. Tratamentul cu acid hialuronic vine sa combata procesul de imbatranire prin refacerea volumului pielii cu ajutorul unei injectii cu acid hialuronic.

Imbatranirea fetei presupune doua etape, cea a pierderii de volum, cauzata de scaderea cantitatii de acid hialuronic si cea a caderii trasaturilor fetei. Gratie medicii estetice de ultima generatie, exista solutii ce remediaza aceste probleme, iar acidul hialuronic este preferatul vedetelor. Fie ca au un aspect batran, fie ca au observat o cadere a pometilor, injectarea cu acid hialuronic in zona pometilor ii remodeleaza, redandu-le aspectul tanar si ferm de alta data.

pometi dr dobos

Pometi de vedeta

Temerile privind imbatranirea pot fi uitate, elixirul tineretii este acum disponibil pentru toate femeile ce isi doresc un look de vedeta. Pometii proeminenti, ascendenti si bine conturati pot fi redobanditi de femeile ce recurg la remodelarea acestora cu acid hialuronic.

Injectarea pometilor cu acid hialuronic este o procedura simpla, fara riscuri majore, iar efectele sunt vizibile imediat dupa interventie. Aceasta poate dura intre 10 si 30 de minute, iar rezultatele se mentin intre pana la 3 ani.

Pentru mai multe informatii despre remodelarea pometilor prin acidul hialuronic, puteti accesa site-ul: www.drdoboscalin.ro.

COMMENTS

DISQUS: 0