SensoDays.ro – o fascinanta incursiune a feminitatii in premium design

SensoDays.ro – o fascinanta incursiune a feminitatii in premium design

Colectiile fascinante SensoDays.ro din domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare, cuprind peste 100 de brand-uri premium care surprind un mix ingenios de caracteristici atribuite femeii designer precum intuitia, viziunea si echilibrul. Asimilarea rafinata a spatialitatii si a texturilor indica deseori eleganta fortei creative specifice femeii.

image

Este universul home & deco predominat de robustetea tehnologica masculina? Pe SensoDays.ro gasesti o dinamica echilibrata – precum ne explica si 2 dintre specialistii SensoDays friends –  unde solutiile premium complete, la standarde de calitate asumate, servesc constant interesul clientului.

„Designul de interior trebuie sa reprezinte in primul rand nevoile si dorintele beneficiarului, care pot fi foarte diferite, in functie de personalitatea acestuia si de gen. Barbatii sunt in general tentati sa investeasca mai mult in tehnologie, iar o femeie va aprecia intotdeauna tesaturile de calitate si o masuta de machiaj bine compartimentata, focusul fiind pe functionalitate si estetica.” – Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

„Publicatia The New Yorker atribuie inceputurile design-ului de interior lui Elsie de Wolfe, insa cel mai frumos rezultat iese atunci cand cele doua lumi – cea masculina si cea feminina – se impletesc, ajungand sa se completeze una pe cealalta.”  – Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

image

Inspiratia SensoDays.ro pentru un perfect gentleman in luna femeii

Alegerea unui premium gift care sa celebreze complexitatea creativitatii feminine te va conduce spre SensoDays.ro in al carui portofolio vei regasi amprenta personalitatii puternice ale multor femeii designer intr-o gama variata de produse.

Daca stii ca isi doreste in baie un upgrade smart si elegant nu rata sculpturalul sistem de dusuri din colectia Front, producator Hansgrohe Axor, care poarta semnatura unui remarcabil trio de designeri – Anna Lindgren, Sofia Lagerkvist si Charlotte von der Lancken.

Intreaga gama Axor accesibila pe SensoDays.ro este extrem de ofertanta prin utilitatea versatila si armonia texturala a produselor. In cazul in care iti gasesti mai usor inspiratia in offline, vino intr-unul dintre showroom-urile SensoDays si bucura-te de o experienta completa, gasind cadoul perfect pentru partenera cu ajutorul specialistilor SensoDays, care ofera asistenta la fiecare pas.

„In bai si bucatarii cand stratul suport iti permite, poti face usor renovari fara sa spargi finisajele vechi, alocand astfel o atentie speciala schimbarii obiectelor sanitare sau de iluminat pentru a optimiza ambientul incaperii.” – Mariana Nancu, interior designer, Hub Atelier Invers

Construieste o experienta fabuloasa pentru amandoi oferindu-i partenerei eleganta posibilitate de a da un touch feminin locuintei voastre, ghidand-o spre SensoDays.ro si vibrantele colectii premium home & deco.

„Orice locuinta gandita la inceput pentru o singura persoana poate fi usor completata cu diverse decoratiuni pentru a raspunde preferintelor unei intregi familii. Atunci cand este vorba de transformarea locuintei unui burlac intr-un spatiu familial putem lua in calcul decoratiuni precum: perne, covorase, vaze, suporturi pentru lumanari, etc.” – Raluca Pavel, interior designer, Four Design Studio

image

In luna femeii get inspired by SensoDays cu un sigur click si acceseaza o selectie impresionanta de produse premium!

COMMENTS

DISQUS: 0