Sezonul 2 din serialul „Clanul” s-a încheiat duminică seara, după 10 episoade difuzate pe PRO TV. Ce dezvăluiri a făcut Denis Hanganu, producătorul serialului

Sezonul 2 din serialul „Clanul” s-a încheiat duminică seara, după 10 episoade difuzate pe PRO TV. Ce dezvăluiri a făcut Denis Hanganu, producătorul serialului

Denis Hanganu, creatorul și producătorul executiv al serialului Clanul, a dezvăluit că se așteaptă să reia filmările pentru un nou sezon în viitorul apropiat.

„Clanul” a fost unul dintre cele mai așteptate seriale de către publicul din România în ultimele luni, devenind rapid un fenomen social și atrăgând atenția telespectatorilor din întreaga țară. Serialul spune povestea unei familii din mediul interlop din București, cu toate conflictele și tensiunile care vin odată cu viața în această lume.

Denis Hanganu a mărturisit că a fost o mare provocare să producă acest serial în timpul pandemiei, dar a fost încântat să vadă cât de mult a fost apreciat de public. El a dezvăluit că planul inițial era să filmeze doar un singur sezon, dar succesul acestuia a dus la decizia de a produce un al doilea sezon.

Denis Hanganu a dezvăluit câteva informații interesante despre finalul sezonului serialului Clanul și a declarat că a fost un final neașteptat. El a mai menționat că este ocupat cu pregătirea unei noi premiere și că nu are pauză, dar preferă să aibă activități decât să fie inactiv. În plus, având în vedere audiențele bune obținute de serialul „Clanul”, producătorii se așteaptă să înceapă filmările la începutul verii și să vadă ce va aduce viitorul. De asemenea, există discuții în preproducție pentru a vedea ce se mai poate îmbunătăți.

„A fost o experiență incredibilă să facem acest serial în mijlocul unei pandemii. A fost un efort enorm pentru întregul nostru departament de producție, dar suntem mândri de ceea ce am reușit să realizăm. Ne-a plăcut foarte mult să vedem cum publicul a primit serialul și suntem bucuroși că a fost atât de popular”, a declarat Hanganu.

El a adăugat că este deja în discuții cu PRO TV pentru a relua filmările pentru un nou sezon, dar că încă nu există o decizie oficială. „Sperăm că vom putea începe să filmăm din nou în curând. În acest moment, încă nu știm cu exactitate când vom relua producția, dar suntem pregătiți să facem asta când va fi posibil”, a spus Hanganu.

Publicul a fost extrem de încântat de acest serial, datorită intrigilor captivante și a distribuției impresionante, care include nume mari din industria de televiziune din România, precum Andi Vasluianu, Anca Dumitra și Marian Râlea. Fanii se așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va urma în următorul sezon și speră că producția va putea începe cât mai curând posibil.

În timp ce așteptăm noutăți despre reluarea producției, putem savura momentele intense și pline de suspans ale primelor două sezoane, care au reușit să captivaze milioane de telespectatori din întreaga țară.

Citește și: Încoronarea Regelui Charles al III-lea, când are loc evenimentul

COMMENTS

DISQUS: 0