Shakira, mesaj pentru Pique? Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea”

Shakira, mesaj pentru Pique? Ce a postat artista pe Instagram: „Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea”

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în vară, iar fotbalistul Barcelonei are deja o nouă relație cu Clara Chia Marti. 

După ce a vorbit despre relația cu fundașul catalan, Shakira a avut o postare enigmatică pe Instagram, iar spaniolii cred că i-a fost dedicată lui Pique, despre care presa din Spania a scris că a înșelat-o pe artistă de mai multe ori.

Shakira, mesaj pentru Pique pe Instagram?

Shakira a postat pe Instagram un video în care un bărbat calcă o inimă aflată pe jos. „Nu am spus niciodată nimic. Dar mă durea. Eu știam că asta se va întâmpla”, a scris Shakira.

Shakira, despre sacrificiile făcute pentru Gerard Pique: „Mi-am pus cariera pe planul doi”

Recent, Shakira a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru relația cu Pique.

„Am pus tot ce am avut în această relație, am dat totul pentru familia mea. Înainte să înceapă copiii mei școala, mi-am trăit întreaga existență ca artist, călătorind non-stop, mergând în diferite locuri din întreaga lume, făcând turnee, spectacole, promovare, construind școli în Columbia și înregistrând piese în diferite țări din întreaga lume.

Chiar și în primii ani ai relației mele cu Gerard și când am avut primul meu fiu, pe Milan.

L-am luat cu mine peste tot de când avea două luni. Îmi amintesc chiar că l-am alăptat constant pe platoul de filmare al emisiunii The Voice. Odată ce Milan a început școala, la sfârșitul anului 2014, am știut că trebuie să pun pe pauză călătoriile mele constante, iar cariera mea trebuia să treacă în plan secund.

Am știut că atunci când a început școala trebuia să mă stabilesc într-un loc, să îmi plantez rădăcinile în Barcelona și să fiu acolo pentru Milan, pentru Gerard și, mai târziu, și pentru Sasha.  Mi-am pus cariera pe planul doi și am venit în Spania, pentru a-l susține, astfel încât să poată juca fotbal și să câștige titluri. Și a fost un sacrificiu din dragoste. Datorită acestui lucru, copiii mei au putut avea o mamă prezentă, iar eu am această legătură extraordinară cu ei, care este de nezdruncinat”.

 

Vezi întreaga știre aici: https://www.gsp.ro/international/campionate/shakira-mesaj-pentru-pique-postare-instagram-676657.html?utm_source=libertatea.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=Libertatea-home-new

 

COMMENTS

DISQUS: 0