Show-uri aviatice cu Mig-21 Lancer la Neversea

Show-uri aviatice cu Mig-21 Lancer la Neversea

Studiu. Poluarea scade speranța de viață a românilor
Concert Crina Matei la Cutitu d’Argint Sinaia
Diamantul „Pink Legacy”, scos la licitaţie la Geneva
50 de milioane de utilizatori Facebook, afectați de o breşă de securitate
Bella Hadid a purtat o ținută TommyXZendaya La Gala Art of Elysium

Show-uri aviatice cu Mig-21 Lancer şi F-16, acrobaţii şi o paradă a creaturilor mării vor putea fi urmărite de participanţii la Festivalul Neversea, care are loc, de joi până luni, pe o plajă din Constanţa.

Organizatorii Neversea au anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că fanii festivalului vor întâlni în perimetrul evenimentului muzical acrobaţi, dar vor vedea şi o paradă impresionantă a creaturilor fabuloase ale mării, oferită de compania Remue Menage.

„Fiecare scenă din festival va fi animată de dansatori costumaţi, din România, dar şi din străinătate. Nu vor lipsi nici în acest an locurile decorate cu butaforii, unde fanii festivalului se pot costuma pentru poze şi nici zonele de fashion, de unde pot să-şi achiziţioneze cele mai cool outfituri de festival. La scena principală, show-urile artiştilor vor fi acompaniate de acrobaţi care vor dansa în aer, la 5 metri înălţime, deasupra publicului”, au afirmat organizatorii.

Show-urile aviatice încep în prima zi la Neversea

Sursa citată precizează că, la ediţia de anul acesta a festivalului, vor exista demonstraţii tactico-militare ale Forţelor pentru Operaţii Speciale, ale specialiştilor din structurile EOD, elevilor şi studenţilor din instituţiile militare de învăţământ şi personal din cadrul forţelor terestre, aeriene şi navale.

„Una dintre atracţii va fi spectacolul aviatic pregătit de Forţele Aeriene Române. Joi, 4 iulie 2019, începând cu ora 20.50, aeronave militare din cadrul Forţelor Aeriene Române vor survola zona. În formaţia de aeronave vor fi un elicopter IAR 330 Puma Socat, o aeronavă C-27 J Spartan, trei aeronave MIG-21 Lancer şi două aeronave F-16. În acest an, este pentru prima dată când militarii români se alătură unui asemenea eveniment”, au mai precizat organizatorii.

Ei au mai spus că imnul festivalului a fost compus pentru ediţia din acest an de către Dj-ul suedez Mike Perry, piesa numindu-se „One life”.

Festivalul Neversea începe joi, de la ora 14.00, şi se încheie luni dimineaţa.

COMMENTS

DISQUS: 0