Skin Tech, 3 terapii revoluționare în doar 20 de minute

Skin Tech, 3 terapii revoluționare în doar 20 de minute

SkinTech, echipament care a beneficiat de o mare popularitate în rândul vedetelor de la Hollywood, este acum și la The Lash Lounge. Tehnologia spectaculoasă SkinTech îmbină în același timp 3 terapii cu rezultate excelente.

Este vorba deslpre Low Level Laser Therapy, Infraroșii și Galvanoterapia. Aparatul acționează concomitent pe față și pe gât, având două module individuale care se poziționează exact pe zonele vizate. Tratamentul durează 20 de minute, timp în care pacienta stă culcată pe spate cu o mască pe față, ale cărei culori se schimbă de la roșu, albastru la mov.

Care sunt beneficiile Skin Tech

Beneficiile tehnologiei (Roșu) Skin Tech sunt multiple. Reprezentanții centrului care au încercat metoda explică faptul că celulele expuse au o creștere a activității cu 150-200 % în urma tratamentului. „La culoarea roșu este accelerată producția de colagen și elastină, sunt reduse ridurile fine, țesuturile sunt restructurate, leziunile produse de acnee sunt reparare,  porii dilatați sunt reduși, iar circulația sanguină este accelerată. Atunci când se trece la culoarea albastru s-a dovedit științific că se reduc cu 95 la sută din bacteriile de sub piele, iar pentru acest lucru este nevoie doar de trei ședințe. În plus, acneea se atenuează, pielea este calmată și leziunile vasculare sunt atenuate”, a declarat Miruna Vasile, managerul salonului The Lash Lounge, unde doamnele pot încerca această tehnologie inovatoare.

La culoarea mov (combinația ideală între două lungimi de undă *415-460 nm) se activează procesele biochimice, hidratarea este profundă, iar ridurile dintre sprâncene și cele din jurul ochilor, denumite popular “laba gâștii”, se relaxează.

Actrița Crina Matei a încercat terapia Skin Tech și a rămas plăcut surprinsă de efecte.

COMMENTS

DISQUS: 0