Soundpro Media, soluția unui eveniment reușit

Soundpro Media, soluția unui eveniment reușit

La fiecare eveniment își testează limitele, dar nu există lucruri neprevăzute cărora să nu le facă față. Soundpro Media îți organizează petrecerea așa cum ai visat, fiind deschiși provocărilor. Echipa de profesioniști include planificatori de evenimente, directori creativi, persoane calificate în aranjamente florale, manageri de logistică și producție, artiști, tehnicieni de iluminat și sunet. Pentru a vă face o idee despre cine se află în spatele acestui nume, i-am provocat să ne răspundă la câteva întrebări.

 

  • Cum a apărut Soundpro Media?

A apărut din pasiunea pe care o împărtășim pentru muzică. Această pasiune a căpătat o formă, s-a dezvoltat de-a lungul anilor și acum suntem Soundpro Media, o companie full service din domeniul de entertainment din România.

  • De cât timp activați în acest domeniu?

Toată povestea din spatele brand-ului a început în urmă cu aproximativ 25 ani, pe când dj-ii făceau tranzițiile pieselor după casete.

Sunetul și luminile sunt foarte importante pentru reușita unei petreceri

Sunetul și luminile sunt foarte importante pentru reușita unei petreceri

  • Cam câte evenimente aveți la activ?

Este greu de spus, dar avem în medie aproximativ 300 evenimente pe an pe care le realizăm cu succes

  • Ce tip de evenimente onorați?

Evenimentele pe care le realizăm sunt variate și nu putem spune că avem o listă, dar ne plac provocările și găsim soluții pentru toate genurile.

  • Care este aparatura pe care o dețineți? Puteți acoperi orice tip de eveniment?

Deținem o gamă variată de echipamente începând de la scenotehnică, sonorizare, lumini, ecrane led, backline și multe altele. Vă spunem că nu am întâlnit eveniment căruia să nu îi putem face față.

COMMENTS

DISQUS: 0