Spune adio problemelor de greutate! Scapa de celulita!

Spune adio problemelor de greutate! Scapa de celulita!

Celulita este inamicul tuturor femeilor. Peste 95% dintre femei au cel putin un strop de celulita. Chiar si femeile care au corpul „fit”, au un procent mic de grasime si au celulita, intr-un stadiu mai mult sau mai putin vizibil. Cu toții știm că cele mai afectate zone sunt posteriorul si spatele coapselor.

Spune adio ridurilor, celulitei, tenului problematic sau problemelor de greutate!

Terapeutul Carmen Barcan iti vine in ajutor si iti obtine un corp frumos si sanatos printr-o abordare sigura a procedurilor, specifica acesteia. Fiecare client in parte beneficiaza de un plan personalizat de tratament, stabilit in urma unei sedinte de diagnosticare, realizata in cele mai mici detalii. Toate tratamentele sunt monitorizate foarte atent, pana la obtinerea rezultatelor dorite, iar la final se stabileste o strategie de mentinere a acestora.

Carmen Barcan, terapeut

Carmen Barcan ne spune care sunt cauzele celulitei

,,Alimentatia necorespunzatoare (care include zahar, faina alba, paste, pizza etc.), lipsa de exercitiu fizic în cazul celor care au o circulatie a sangelui si limfatica deficitara sunt cauzele care favorizeaza aparitia celulitei. De asemenea, cauza poate fi reprezentata și de tulburarile hormonale (in special dereglari ale estrogenilor), obezitatea, ingrasatul/slabitul in mod repetat sau mostenirea genetica.’’

Carmen Barcan detine aparate de ultima generatie care previn și combat eficient celulita. Reduc celulita de orice grad – de pe gambe, coapse, fese, solduri, abdomen sau brate. Sunt ideale pentru tratarea senzatiei de picioare grele si a durerilor musculare, intrucat reduc tensiunea si elimina efectele stresului. Diminueaza aspectul de coaja de portocala, trateaza vergeturile, lipsa tonusului si remodeleaza conturul corporal.

Terapeutul gaseste solutii sanatoase de remediere cu ajutorul tehnologiei moderne medicale, dar pe langa aceasta trebuie sa tinem cont și de alte aspecte. ,,Aplicarea acestor principii va aduce beneficii pe termen lung atâta timp cât într-un mod constant menţinem acest echilibru. O bună nutriţie înseamnă să ne bazăm pe alimente proaspete, deoarece acestea conţin vitamine și alţi nutrienţi care alcătuiesc o dietă echilibrată. Este important să mâncăm regulat şi să adaptam opţiunile alimentare în cele mai bune proporţii. Să ne procurăm alimentele cu grijă şi atenţie, hidratarea să fie corespunzătoare, iar apa să fie de la o sursă sigură. Un mare accent să punem pe valoarea nutritivă a alimentelor, prin pregătirea lor corectă, deoarece aceasta face diferenţa în tot ceea ce ţine de o bună nutriţie.

Exerciţiile fizice au un rol important în menţinerea sănătăţii. Cel mai important aspect al exerciţiilor fizice este ca ele sa fie făcute regulat. Indiferent de exerciţii, trebuie să ne asigurăm că le facem în mod regulat și corect. Printre beneficiile unui program de exerciţii fizice se numara: gândirea logică şi pozitivă, anxietatea redusă, un nivel ridicat de energie, tonifierea musculară şi nu în ultimul rând, o părere bună despre propria persoană.”

COMMENTS

DISQUS: 0