Spune NU efectului DuckLips! Capătă buze mai pline prin tehnici de injectare speciale

Spune NU efectului DuckLips! Capătă buze mai pline prin tehnici de injectare speciale

Valul procedurilor estetice minim invazive i-a prins şi pe românii dornici de schimbări rapide, fără recuperare! Dintre toate, augmentarea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic este cea mai cerută în rândul femeilor care caută o intervenţie ce are puterea să influenţeze întregul chip. În ciuda faptului că piaţa de profil se apropie de pragul de 3 miliarde de dolari, există încă temeri în rândul pacientelor că injectarea, deşi simplă, ar putea fi un dezastru, din cauza nenumăratelor rezultate dezastruoase expuse pe Internet. Specialiştii clinicilor de lux, Glam Aesthetic Clinic, vă dezvăluie care sunt cele mai populare tehnici de injectare, care promit buze mai pline şi un aspect natural.

Tehnica Russian Lips, căutată şi în 2023!

De departe, supremaţia în topul tehnicilor de injectare o deţine metoda Russian Lips, o modă printre pasionatele de frumos de câţiva ani încoace. Inspirat de delicateţea păpuşilor ruseşti, stilul Russian Lips promite un rezultat în acord cu proporţiile faciale, efectul final ţinând întotdeauna cont de trei aspecte: mărime, formă, volum.

“Russian Lips redă buzelor o simetrie perfectă şi un plus de volum. Buzele vor părea mai pline, dar în acelaşi timp, mai conturate şi mai înguste, creând un profil perfect. Spre deosebire de tehnicile tradiţionale, Russian Lips oferă volum pe verticală, nu pe orizontală. Veţi sesiza şi un efect de lifting extrem de plăcut vizual.” 

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

         Deşi schimbarea va fi vizibilă, efectul va rămâne natural, ba chiar în unele cazuri va părea că aţi apelat la un simplu creion de conturare a buzelor pentru a-l obţine. Desigur, nu doar tehnica în sine are relevanţă pentru un rezultat plăcut, ci şi experienţa medicului şi calitatea acidului hialuronic ales, atrag atenţia specialiştii Glam Aesthetic Clinic.

Pentru că mai puţin face mai mult în estetică, cel mai des apelăm la doar un mililitru de acid hialuronic. Astfel, asigurăm schimbări extrem de naturale. Procedura se efectuează sub efectul anestezicului local şi nu va dura mai mult de jumătate de oră. Prin această tehnică putem corecta mici defecte, cum ar fi asimetriile. Specialiştii noştri vor injecta substanţa în puncte-cheie, pentru a obţine forma dorită.

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Tehnica GLAM, două proceduri în aceeaşi şedinţă!

Pacientele au început să descopere şi tehnica specială a clinicii Glam Aesthetic, care permite ceea ce până acum era imposibil în cadrul aceleiaşi programări la estetician. Este vorba despre topirea acidului hialuronic migrat şi despre injectare, realizate în cadrul unei singure şedinţe la cabinet.

„În acest fel salvăm timpul preţios al pacientelor şi le oferim, mai rapid, rezultatele pe care unele dintre ele le doresc de atât de mult timp. Până acum specialiştii apelau la hialuronidază, care reducea vâscozitatea acidului hialuronic, până la degradarea sa completă. Practic, în 24 de ore, cam 80% din acidul hialuronic injectat în exces se topea, dar rezultatele finale se puteau observa cam la două săptămâni distanţă, atunci când puteam apela- cel mai devreme- şi la o nouă injectare cu acid.  În prezent,  prin tehnica noastră specială, injectarea se face la câteva minute distanţă de topirea localizată.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Motivele pentru care este nevoie de topirea acidului variază: uneori acest pas este cerut de pacientă, pentru că pur şi simplu nu mai este mulţumită de forma actuală, alteori este cerut de specialist, care nu ar avea cum să obţină altfel conturul şi forma perfecte. În general, migrarea acidului hialuronic necesită cel mai des procesul de topire. De ce s-ar produce un astfel de fenomen, mai ales la nivelul buzelor? Este posibil ca injectarea să se fi făcut incorect sau să vi se fi injectat un volum prea mare într-o singură şedinţă.

La ce să te aştepţi după umplerea buzelor cu acid hialuronic?

Prima regulă după injectare este să nu evaluaţi, pe moment, rezultatele. Indiferent de tehnică, este absolut firesc ca buzele să pară mai voluminoase decât anticipaţi, ceea ce le sperie pe unele paciente. Nu vă îngrijoraţi, însă!

„Discutăm despre o umflare temporară, iar dimensiunea buzelor va scădea odată cu trecerea zilelor. În general, recomandăm pacientelor să aprecieze rezultatele cam la o săptămână distanţă, vreme în care substanţa se fixează la nivelul ţesutului injectat. Ulterior, nu veţi observa doar buze mai pline, ci şi mai ferme, mai hidratate. Totodată, ridurile din zona gurii vor fi estompate.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Sensibilitatea, roşeaţa şi micile vânătăi la nivelul buzelor sunt fireşti imediat după procedură şi nu ar trebui interpretate drept efecte adverse, mai spun specialiştii.  De altfel, întrucât acidul este o substanţă care se regăseşte şi în mod natural în organismul nostru, şansele de apariţie a unor efecte nedorite sunt minime. Vă puteţi bucura de rezultate vreme de aproximativ jumătate de an, ulterior este nevoie să repetaţi procedura de augmentare a buzelor. Intervenţia este contraindicată femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor care au infecţii la locul injectării.

         Glam Aesthetic Clinic a ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

COMMENTS

DISQUS: 0