Start la Sărbători de iarnă, în Capitală!

Start la Sărbători de iarnă, în Capitală!

Minnie și Mickey Mouse îi așteaptă pe cei mici la Taverna Gruiu
Conceptul Toman Diet premiat la Celebrity Awards.
Crina Matei pe scenă alături de cei mai buni barberi din lume
În luna decembrie, ParkLake Shopping Center celebrează magia Crăciunului în mijlocul naturii
Honda renunță definitiv la diesel din 2019

Luminiţele de sărbători în Bucureşti se aprind vineri seară de la ora 19.00, când va fi deschis oficial şi Târgul de Crăciun, amenajat în Piaţa Constituţiei.

„Municipiului Bucureşti organizează Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piaţa Constituţiei, cel mai mare târg de Crăciun din România, care atrage anual peste un milion de vizitatori din ţară şi din străinătate. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00”, transmite Primăria Capitalei.

În aceeaşi zi, de la ora 19.00, se vor aprinde şi luminiţele de Crăciun în Bucureşti.

129 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon

„Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, din Piaţa Constituţiei se va aprinde, ca în fiecare an, iluminatul festiv, care va da startul Sărbătorilor de iarnă în Capitală, colorând cele mai importante artere ale oraşului. (…)

Timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun Bucureşti reprezintă o destinaţie de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradiţional, fiind un târg dedicat întregii familii. Vizitatorii se pot bucura de concerte şi spectacole ale celor mai apreciaţi artişti naţionali, de un târg tradiţional format din 129 de căsuţe cu decoraţiuni şi produse de sezon, precum şi de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate româneşti autentice”, mai transmite PMB.

COMMENTS

DISQUS: 0