Șterge cearcănele din planul tău de vacanță!

Șterge cearcănele din planul tău de vacanță!

Te pregătești de vacanță sau îți faci planuri pentru vara ce va veni în curând? Indiferent de destinația pe care dorești să o explorezi, pe lângă siguranța ta și a celor dragi în aceste vremuri tulburi, îți dorești să ai parte de amintiri plăcute. Însă trebuie să acorzi multă atenție tuturor detaliilor. De la câți bani vrei să consumi în concediu și până la modul în care te deplasezi către și de la aeroport, totul trebuie pus la punct cu grijă.

Planifică-ți cu grijă bugetul de vacanță

Elementul central al oricărei deplasări este bugetul, pentru că în jurul lui gravitează toate detaliile care transformă un banal concediu într-o vacanță de poveste. Un pont util este acela de a stabili mai întâi care este bugetul dorit și cât te poți întinde, pentru ca abia apoi să alegi destinația. Poate că un city break peste hotare sună încântător, dar poți constata că aceiași bani îți pot aduce câteva zile de relaxare în Maramureș. Pe de altă parte, ai putea descoperi cu uimire oferte atractive în destinații europene de vis. Este indicat să păstrezi o perspectivă realistă asupra costului în ansamblu.

Fă-ți bagajele într-o manieră inteligentă

De ce să pleci cu bagaje mult prea voluminoase când poți să îți adaugi esențialul într-o singură valiză? Pentru a evita durerile de cap, fă tot posibilul să călătorești cu un număr cât mai scăzut de bagaje sau chiar cu unul singur și nu lua cu tine decât hainele strict necesare și accesoriile utile. Acest lucru te va ajuta mai ales în situația în care vei avea nevoie să schimbi rapid mai multe mijloace de transport, iar cel mai rău scenariu este acela de a te trezi fără una dintre genți.

Bucură-te de câteva zile de relaxare înainte de a pleca

Cu toții ne putem face un mic centru spa acasă, dacă avem produsele potrivite. Sau poți să îți faci o programare din timp la o clinică de înfrumusețare. De exemplu, pentru a reduce sau șterge cearcănele inestetice există o soluție la îndemână. Corecția cearcănelor cu acid hialuronic cunoscută sub denumirea de tratament anticearcăne este o metodă minim invazivă, eficientă în umplerea și uniformizarea ariilor de sub ochi, din zonele laterale, în estomparea adâncimilor și a culorii închise, în ștergerea ridurilor fine și moderate din jurul ochilor și în umplerea șanțurilor lacrimale. Tratamentul constă în injectarea unei cantități minime de acid hialuronic cu o formulă special creată pentru această zonă delicată, îmbogățită cu aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine pentru o revitalizare suplimentară. Modalitatea de injectare este nedureroasă, de câteva minute și vei arăta perfect în pozele pe care le vei publica pe paginile de social media din vacanța mult visată.

Imediat după realizarea acestui tratament apar primele rezultate. Ridurile fine sunt atenuate, iar șanțurile de sub ochi sunt umplute. Toate acestea oferă tonus și luminozitate pielii.

Clinica Beauty Art Aesthetics și managerul Mădălina Brândușescu au obținut premii în anul 2018 la Gala Femei de Succes, Gala Performanței și Excelenței, Gala Health, Beauty & Lifestyle, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la Gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0