Ștergeți anii de pe chip în nici jumâtate de oră! Cum funcționează liftingul facial nechirurgical?

Ștergeți anii de pe chip în nici jumâtate de oră! Cum funcționează liftingul facial nechirurgical?

Vreţi să păstraţi tinereţea sau să o aduceţi înapoi, însă nu doriţi să apelaţi la operaţiile estetice? Nimic mai simplu! Procedurile minim invazive de astăzi vă oferă o mulţime de alternative, care vă pot ajuta să arătaţi şi să vă simţiţi mai bine, rapid şi fără durere. Un exemplu în acest sens este reprezentat de liftingul facial nechirurgical, o procedură care, până nu demult, era posibilă doar cu ajutorul bisturiului. În ce situaţii este recomandată, dar şi cum decurge tratamentul, ne explică medicii esteticieni ai clinicii Beauty Art Aesthetics, acolo unde cererea pentru o astfel de intervenţie a fost uriaşă în 2022!

 

LIFTINGUL FACIAL NECHIRURGICAL CU FIRE PDO, PRINTRE PROCEDURILE VEDETĂ ALE ANULUI

Deşi nu este o operaţie propriu-zisă, liftingul facial nechirurgical aduce rezultate spectaculoase şi de durată. Cu ajutorul lui, vă puteţi bucura de o piele întinsă pentru următorii trei ani!

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Liftingul facial nechirurgical ne ajută să scăpăm de pielea lăsată, ne modelează conturul facial şi al gâtului, ridică pleoapele căzute, are efect anti-îmbătrânire şi rezolvă chiar şi problema bărbiei duble, în funcţie de nevoi. Clienţii sunt extrem de încântaţi pentru că o singură procedură poate rezolva atâtea probleme.”

Comparativ cu intervenţia chirurgicală, liftingul facial nechirugical este ales şi datorită confortului procedurii, dar şi pentru că este o variantă mai ieftină.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Deşi procedura de lifting nechirurgical poate fi realizată prin mai multe metode, firele PDO biodegradabile sunt tot mai populare în acest sens, datorită faptului că asigură un efect natural, redând fermitate pielii.”

Pentru că firele au o putere mare de tracţiune, efectele se vor observa încă din prima zi. Nu vă gândiţi însă că intervenţia este dedicată doar femeilor şi bărbaţilor trecuţi de prima tinereţe. Specialiştii Beauty Art Aesthetics o recomandă şi ca modalitate de prevenţie, fiind excelentă pentru căpătarea unor pomeţi proeminenţi.

 

CUM DECURGE PROCEDURA DE LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL?

Eficiente şi moderne, firele bioresorbabile sunt introduse, printr-o tehnică specială, în stratul de grăsime al pielii cu ajutorul unor ace subţiri. Totul se întâmplă în cadrul unei intervenţii care nu depăşeşte 30 de minute. Firele vor reuşi să repoziţioneze ţesuturile afectate de procesul îmbătrânirii, conferind rezultate din interior spre exterior.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Procedura reuşeşte să îmbunătăţească aspectul pielii şi calitatea ei, astfel că pacientele se pot bucura de o piele mai luminoasă, mai întinsă, mai elastică. Prin procedura de lifting facial nechirurgical cu fire PDO reuşim să corectăm şi asimetriile faciale, dar şi să diminuăm petele pigmentare.” 

Intervenţia se realizează sub efect anestezic şi poate fi combinată şi cu alte tratamente, precum injectările cu acid hialuronic sau cele cu toxină botulinică, în funcţie de nevoi şi recomandări.

 

CE SUNT FIRELE PDO, CELEBRE ÎN MEDICINĂ?

Create din polidioxanonă, o substanţă folosită de peste trei decenii în producerea de fire utilizate în medicina generală şi chirurgia cardiacă, firele PDO sunt total resorbabile şi, pentru că sunt compatibile cu organismul uman, reacţiile alergice şi adverse sunt extrem de rare.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „În intervenţia de lifting nechirurgical, optăm pentru firele PDO COG, cele mai puternice tipuri de fire, cu o mare putere de tracţiune. Ca să liniştim pacienţii care se tem de obţinerea unor rezultate ce fac chipul să pară lipsit de expresivitate, vă asigurăm că intervenţia nu afectează mobilitatea feţei.”

Firele PDO stimulează, în timp, producţia de colagen şi de elastină, care scade, în general, după pragul vârstei de 25 de ani. Extrem de importante pentru organism, substanţele reuşesc să ne păstreze pielea tânără, hidratată şi fără riduri. Firele PDO sunt utilizate inclusiv în cazul excesului de piele de la nivelul gâtului, pentru conturarea buzelor, dar şi ca tratament anti-celulită.

 

Cu o gamă variată de tratamente non-chirurgicale menite să ne redea frumuseţea din interior spre exterior,  clinica Beauty Art Aesthetics, premiată la nivel naţional şi european, vă aşteaptă în sediul de pe strada Intrarea Şcoala Herăstrău, la numărul 1, în sectorul 1 al Capitalei. Pentru programări, sunaţi la numărul de telefon: 0722 296 007 Pentru detalii suplimentare aveţi la dispoziţie şi site-ul oficial:  https://beautyartaesthetics.ro

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0