Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex

Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex

Celebritati ce ar putea sa fie prezente la nunta regala
Meghan Markle devine primul membru regal ce este luat in considerare la nominalizarile Premiilor Emmy
Consiliera personală a lui Meghan Markle renunţă la job
Apucăturile neortodoxe ale lui Meghan Markle
Este oficial! Meghan Markle va fi condusa la altar de Printul Charles

Clare Waight Keller, director artistic al casei Givenchy, a primit, luni, la Londra, premiul pentru cel mai bun stilist britanic al anului (colecţia pentru femei) de la Meghan Markle. Tânăra este de altfel cea care i-a creat fostei actrițe rochia de mireasă pentru nunta cu prinţul Harry, scrie AFP.

„Este o mare plăcere să mă aflu aici pentru a celebra moda britanică”, a declarat Meghan Markle, ducesa de Sussex, în timpul ceremoniei anuale British Fashion Awards, organizată în prezenţa multor staruri la Royal Albert Hall din Londra.

Meghan Markle a avut o rochie de mireasă rafinată

Cele două s-au întâlnit la începutul anului, înainte ca stilista să semneze rochia purtată de Markle la nunta cu prinţul Harry din 19 mai, o creaţie cu linii rafinate, cu guler barcă şi mâneci trei sferturi.

La gala British Fashion Awards a fost recompensată şi Vivienne Westwood, laureata premiului pentru „schimbare pozitivă”, referire la angajamentul creatoarei în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Premiul pentru cel mai bun manechin pe 2018 a fost atribuit tinerei Kaia Gerber, în vârstă de 17 ani, fiica top-modelului Cindy Crawford. „Este o onoare”, a declarat Gerber.

Printre alte recompense, casa Gucci a primit premiul „marca anului”, iar italianul Perpaolo Piccioli, directorul artistic al casei Valentino pe cel de cel mai bun designer.

COMMENTS

DISQUS: 0