Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex

Stilista lui Meghan Markle, premiată de ducesa de Sussex

Clare Waight Keller, director artistic al casei Givenchy, a primit, luni, la Londra, premiul pentru cel mai bun stilist britanic al anului (colecţia pentru femei) de la Meghan Markle. Tânăra este de altfel cea care i-a creat fostei actrițe rochia de mireasă pentru nunta cu prinţul Harry, scrie AFP.

„Este o mare plăcere să mă aflu aici pentru a celebra moda britanică”, a declarat Meghan Markle, ducesa de Sussex, în timpul ceremoniei anuale British Fashion Awards, organizată în prezenţa multor staruri la Royal Albert Hall din Londra.

Meghan Markle a avut o rochie de mireasă rafinată

Cele două s-au întâlnit la începutul anului, înainte ca stilista să semneze rochia purtată de Markle la nunta cu prinţul Harry din 19 mai, o creaţie cu linii rafinate, cu guler barcă şi mâneci trei sferturi.

La gala British Fashion Awards a fost recompensată şi Vivienne Westwood, laureata premiului pentru „schimbare pozitivă”, referire la angajamentul creatoarei în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Premiul pentru cel mai bun manechin pe 2018 a fost atribuit tinerei Kaia Gerber, în vârstă de 17 ani, fiica top-modelului Cindy Crawford. „Este o onoare”, a declarat Gerber.

Printre alte recompense, casa Gucci a primit premiul „marca anului”, iar italianul Perpaolo Piccioli, directorul artistic al casei Valentino pe cel de cel mai bun designer.

COMMENTS

DISQUS: 0