Tamara Buciuceanu a murit la vârstă de 90 de ani

Tamara Buciuceanu a murit la vârstă de 90 de ani

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viaţă, a anunţat marţi Spitalul Elias. Actriţa în vârstă de 90 de ani a fost internată din 2 octombrie la spitalul din Capitală.

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a transmis un mesaj dureros după ce vestea decesului s-a propagat cu rapiditate în mediul online.

„Încă o stea a teatrului şi filmului românesc va fi de-acum pe „cerul înstelat deasupra noastră”! A plecat dintre noi, Tamara Buciuceanu-Botez, marea prietenă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, cea care a jucat de atâtea ori pe scena Sălii Savoy şi care a fost distinsă anul trecut cu Premiul de Excelenţă pentru întreaga activitate la Gala Premiilor „Stela Popescu”. De acum, cele două regine ale comediei şi ale revistei vor continua să strălucească în galaxia marilor artiste, întru nemurire”, este mesajul instituției de cultură.

Anunțul decesului Tamarei Buciuceanu a fost făcut de Spitalul Elias

”Spitalul Elias anunţă cu regret dispariţia unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă.

Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată în 2 octombrie la Spitalul Elias din Capitală și deși era în stare stabilă până în urmă cu o săptmână, marți dimineață starea ei s-a agravat. A fost intubată și vetilată mecanic din cauza problemelor cardiace grave pe care le avea și a pierdut lupta cu viața câteva ore mai târziu.

COMMENTS

DISQUS: 0