Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis oficial

Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis oficial

Ediţia 2019 a Târgului de Crăciun de la Sibiu s-a deschis oficial, vineri seară. Mii de sibieni şi turişti au asistat la pornirea iluminatului festiv şi la un concert. La târg îşi prezintă produsele peste o sută de expozanţi din ţară, iar pentru copii au fost pregătire ateliere, un parc de distracţii şi un patinoar în aer liber. Târgul de Crăciun de la Sibiu va fi deschis până în 3 ianuarie.

Târgul de Crăciun de la Sibiu se desfăşoară în perioada 15 noiembrie – 3 ianuarie, anul acesta fiind a 13-a ediţie a evenimentului. Târgul a fost deschis în mod oficial vineri seară, când a fost pornit şi iluminatul festiv. De asemenea, sibienii şi turiştii aflaţi în centrul oraşului au asistat la un concert susţinut de Radu Nechifor şi Monica Anghel.

100 de expozanți, prezenți la Târgul de Crăciun de la Sibiu

Peste o sută de expozanţi din întreaga ţară îşi oferă produsele la căsuţele din cadrul târgului, unde se vând decoraţiuni de Crăciun, bijuterii din porţelan, căni pictate manual, coroniţe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual şi aduse din Bethlehem, precum şi diverse specialităţi gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăţi maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau vegetali.

Pentru cei mici va fi deschis Atelierul lui Moş Crăciun, unde copiii pot participa la cinci ateliere: Lumânărar de Crăciun, Biscuiţi de Crăciun, Pictat Turtă Dulce, Decoraţiuni Pixel Art şi Pictat Globuri (nou pentru 2019). Pentru grupele de grădiniţă şi şcoală este pregătit un sistem de rezervări online, disponibil pe http://targuldecraciun.ro/copii/atelierul-lui-mos-craciun/.

COMMENTS

DISQUS: 0