Te casatoresti anul acesta? Elene Ciftci ne spune care sunt tendintele anului 2017 in materie de make-up!

Te casatoresti anul acesta? Elene Ciftci ne spune care sunt tendintele anului 2017 in materie de make-up!

Fiecare din noi visam de cand suntem mici la momentul cand vom ajunge sa purtam rochia de mireasa , orice domnișoara isi doreste sa fie cea mai frumoasa la nunta, sa atraga toate privirile, sa fie in centrul atentiei.
Aceasta zi trebuie sa fie unica, de neuitat si, se stie, fiecare moment va fi imortalizat in fotografii si pe pelicula iar cuplul, peste timp, le va privi iar si iar.

O mireasa trebuie sa fie in viziunea makeup artistului Ciftci Elena delicata,proaspata, sa para cat mai naturala, de aceea, un machiaj exagerat, in culori tipatoare, este recomandat sa fie evitat. In caz contrar, in fotografii sau in inregistrarea video, machiajul acesta, prea strident, ar aduce o nota de paloare pe chipul miresei. Trebuie avut in vedere ca machiajul miresei se face pentru intreaga zi.

Important este, de asemenea, ca machiajul sa fie in ton cu rochia de mireasa. In mod deosebit, atunci trebuie sa fim atente cand rochia de mireasa nu are acea culoare alba stralucitoare, imaculata – acum, de pilda, sunt la moda rochiile aurii sau cu umbre in nuante de roz,Ivory .
Prima si cea mai importanta cerinta este ca, prin culoarea de baza pentru care se opteaza, sa se scoata in evidenta culoarea pielii fetei. Ar fi bine ca, aceasta nuanta de baza, sa fie dusa si pe fata dar si pe gat, umeri, decolteu, tinanad seama de faptul ca, rochiile de mireasa, sunt, de cele mai multe ori, deschise in partea superioara, sa fie un fond de ten si o baza de machiaj HD care sa ajute fotograful pentru poze si filmare .
Este indicat sa fim foarte atente la nuanta aleasa pentru tenul nostru ca si fond de ten sau blush, iluminare&contouring . Pentru o fața care sa arate proaspata, se recomanda un roz pal sau o nuanta de piersica (in functie de tenta pe care o are tenul) in materie de blush !
Contouringul nu trebuie facut in exces , trebuie mers fix pe umbrele feței făcându-le cat mai naturale , de asemeni iluminarea fetei nu trebuie făcută in exces !
Machiajul de mireasa in 2017 este unul glamouros plin de semnificație , scoțând in evidenta vestimentația si coafura !
Daca pana acum v ati ales rochia,accesoriile si apoi machiajul , anul acesta ne alegem machiajul de mireasa si cerem consiliere in ceea ce ar merge pentru stilul ales ,astfel sa fie in echilibru cu machiajul !
Se poarta machiajele glitterate , linia de eyeliner subțire si rujul rosu!

1.Mireasa „Printesa „

Daca te încadrezi in tipologia miresei „printesa” ai nevoie de un machiaj care sa ti puna in evidenta prospețimea tenului , buzele vor fi machiate cu o culoare naturală înspre roz sau piersiciu, ochii vor fi machiati in nuanțe pastelate alegând niste gene foarte naturale!

2.Mireasa Retro

Va alege un machiaj foarte bine executat , conturarea fetei si expresivitatea ochilor va fi data de linii perfect create sa scoată in evidenta stilul!
Linia de eyeliner nu trebuie sa fie lipsită din machiajul miresei retro deasemeni o pereche de gene spectaculoase ne va contura privirea făcând o plina de mister , buzele trebuie sa fie colorate intr o culoare plina de senzualitate rosu , grena sau vișiniu , marsala .
Cu o coafura in același ton si un accesoriu pe măsura putem sa fim dintr un tablou rupt dintr un film romantic !

3.Mireasa avangarde

Este mireasa care iese din clișeul „mireasa” nu are limite in culori , forme , coafat ,rochie !
Sprincenele sunt mai groase se neconturat , doar pieptănate in sus avem aspectul de natural.
Ochii ii sunt machiati in diverse culori , ea fiind cea care dictează practic machiajul !
Buzele sunt machiate la fel in culori tari .

4.Mireasa romantica !

Mireasa boemă este tânără, romantică și nu în ultimul rând simplă. E femeia cu spirit liber care ar alege oricând flori de câmp în păr în locul bijuteriilor cu diamante.
Este mireasa căreia ii sta bine in culorile naturii .
Alege culori pastelate , alege sa ai degradeuri inedite , culori in contrast si culori naturale pe buze.

5.Mireasa Glamour

Este mireasa căreia nu i este frica sa aleagă culori sidefate , glitterate, culori in contrast bine difuzate!
Alege un machiaj in culori calde si Glitter usor aplicat pe pleoapa mobila iar pe linia conjuctivei o culoare in contrast cu machiajul!
Folosește niste gene cu pietre Swarovski aplicate si ieși din anonimat in ziua nunții tale!

6.Mireasa naturală

Este foarte feminină si stăpâna pe frumusetea sa !
De aceea alege culori naturale cat mai neutre dar calde cat sa i scoată in evidenta frumusetea fara sa se vada foarte mult machiaj !

Acestea sunt sfaturile in materie de Make up pe care Ciftci Elena Make up artist le oferă viitoarelor mirese !
Tendințele anului 2017 in materie de Make up sunt foarte diverse in funcție de stilul tău !
Crează-ti stilul si apoi rochia , accesoriile si tot va fi in armonie !
Pe Ciftci Elena o găsiți la Studioul de Make up din Piata Alba Iulia Nr.6, deasupra restaurantului El Bacha sau pe site ul www.ciftcielena-makeupartist.ro
?0754211021

 

Poze: Arhiva personala.

COMMENTS

DISQUS: 0