Teatru de stradă în fiecare weekend până pe 5 august

Teatru de stradă în fiecare weekend până pe 5 august

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street! continuă, în al doilea weekend, cu spectacole mari, programate în Piaţa George Enescu şi în parcul Cişmigiu.

Spectacolele mari au avut loc în Piaţa George Enescu şi în Parcul Cişmigiu, sâmbătă seară.

Evenimentele au început sâmbătă, la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, unde este amplasată instalaţia-planetariu – Discovery Planetario (Italia), dar şi instalaţia interactivă Collective Strings (Danemarca).

Spectacol aerian în colivii-gigant

Artiştii belgieni de la Theater Tol au prezentat sâmbătă, în Piaţa George Enescu, singura reprezentaţie a producţiei Hotel Watercage, o călătorie într-o dimensiune suprarealistă în care principalele personaje sunt într-o continuă căutare a fericirii.

„Blocaţi în colivii sau suspendaţi deasupra mulţimii, se îndepărtează tot mai mult de realitatea înconjurătoare. Acompaniaţi de cântăreţi de operă şi muzică live, locuitorii Hotelului Watercage luptă să se elibereze de propriile gânduri şi să se distanţeze de trecut într-o reprezentaţie de acrobaţie aeriană plină de poezie”, informează organizatorii.

Lacul Cișmigiu, scenă pentru un spectacol de lumini

Ultimul spectacol pe apă din programul acestei ediţii B-FIT in the Street! a readus sâmbătă compania Ilotopie pe lacul din Parcul Cişmigiu, cu un carnaval cu scene suprarealiste, intitulat „Grand Nocturnal Aquatic Parade”. Spectacolul a mizat pe jocul de lumină şi foc al actorilor, maşini pe apă, insule plutitoare, cuşti, animale şi personaje fantastice.

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street! continuă duminică cu distracție pentru copii în Piața Universității, dar și cu două spectacole educative la locul de joacă din Parcul Cișmigiu cu începere de la orele 19.00. Alt spectacole sunt programate și în weekend-urile 28-29 iulie şi 4-5 august.

COMMENTS

DISQUS: 0