Terapia care nu îți permite să îmbătrânești – Restylane Skin Booster

Terapia care nu îți permite să îmbătrânești – Restylane Skin Booster

Micile imperfecțiuni ne fac să resimțim trecerea anilor, iar pielea este cea care se modifică vizibil și atrage privirile celorlalți. Din fericire pentru noi, medicina și secretele ei pot face minuni cu tenul nostru sau zonele care necesită intervenția specialiștilor. Medicii esteticieni, care sunt la curent cu cele mai noi proceduri, recomandă micro injecțiile cu acid hialuronic de tip Restylane. Acest tratament este inamicul numărul unu al îmbătrânirii. Îmbunătățește major textura pielii, diminuează ridurile superficiale, crește luminozitatea și este perfectă pentru pacienții care nu au apelat la proceduri injectabile.

Beauty Art Aesthetics își dorește să ofere pacienților toate opțiunile de tratament de care au nevoie. În pachetul clinicii se află și Restylane Skin Booster. Această procedură modernă, care se află în topul tratamentelor estetice, a fost concepută pentru a îmbunătăți producția de colagen, acid hialuronic și elastină. Absolut deloc dureroasă, este foarte sigură și cu rezultate de durată.

 

Ce reprezintă procedura skin booster

Produsele cu acid hyaluronic (AH) sunt de două feluri: filler, prin care sunt umplute ridurile și sunt refăcute volumele faciale pierdute și booster, destinate refacerii și creșterii calității pielii. Restylane Skin Boosters face parte din a doua categorie. Tratamentul presupune micro injecții cu acid hialuronic, care îmbunătățesc fermitatea, elasticitatea și strălucirea pielii. Odată cu îmbătrânirea, cantitatea de acid hialuronic scade. Astfel, experții de la Beauty Art Aesthetics se folosesc de acest produs injectabil, care conține AH stabilizat, cu o structură asemănătoare celui din piele. Însă, acesta este prelucrat pentru a dura mai mult. Medicii esteticieni se folosesc de Restylane Vital, care conține 20 mg/ml de AH. Acesta este destinat celor cu piele matură și riduri superficiale. Mai există încă o variantă a produsului, care conține doar 12 mg/ml de AH. Restylane Vital Light este indicat pentru pielea tânără sau pentru cea foarte subțire.

Mădălina Brândușescu – fondatoare clinică: „În urma realizării acestui tratament, aspectul pielii se îmbunătățește semnificativ. Ea va arăta hidratată, fresh și se va bucura de o luminozitate mai mare. Pe ten nu se va observa o schimbare majoră, deoarece totul va arăta natural, cu bun gust. Este un tratament longeviv, iar rezultatele pot rezista până la un an și jumătate. Fiind un produs calitativ, ridurile de la nivelul feței, cearcănele, gâtul și decolteul vor arăta mult mai bine.”

 

Procedura are efecte majore asupra mai multor zone ale corpului

Micro injecțiile hidratante, realizate cu o substanță asemănătoare gelului, împrospătează spectaculos pielea. Acidul hialuronic, principala componentă a tratamentului, este o substanță biologică regăsită și în corpul uman. Iar cum de-a lungul vieții își pierde din capacitatea de a produce suficientă cantitate de AH, intervine necesitatea stimulentelor pentru piele. Cu ajutorul tratamentelor, un pacient este capabil să-și mențină nivelul de acid hialuronic și să producă noi straturi de piele, mai sănătoase și aspectuoase.

Odată cu trecerea de 25 de ani, sinteza de AH scade. Însă, boosterele pentru piele oferă o soluție robustă pentru revigorarea pielii. De obicei, acesea se realizează în doar trei ședințe, la un interval de două-patru săptămâni. Acidul hialuronic este acea substanță care reține apa și menține pielea hidratată. Repetarea ședințelor influențează producția celulară proprie și lungește durata tratamentului.

Protocolul de injecție pentru skin booster este asemănător, cu mici variații, în funcție de substanța utilizată. Tratamentul de întărire a pielii este perfect pentru o gamă largă de zone. Printre acestea se numără gâtul, fața, mâinile și decolteul. De cele mai multe ori, procedura este folosită pentru jumătatea inferioară a feței.

Mădălina Brândușescu – fondatoare clinică: „Un specialist al clinicii te va ajuta să selectezi regiunile corpului care necesită acest tratament. Ochiul deja format al medicului și experiența în realizarea procedurii, își vor spune cuvântul. Chiar și zonele mai puțin accesibile, precum apropierea gurii, zona ochilor sau a bărbiei vor beneficia de rezultate surprinzătoare. Restylane Skin Booster poate elimina pielea deshidratată și chiar semnele cicatricilor lăsate de acnee.”

 

Beneficiile uriașe ale tratamentului

Restylane Skin Booster are o serie de beneficii majore aduse pielii. Este una dintre cele mai convingătoare proceduri pe care le poate alege un pacient. Cu ajutorul unui specialist poți obține rezultate vizibile rapid. Pielea ta va arăta fresh, iar micro injecțiile vor stimula fibroblastele să producă mai mult acid hialuronic, colagen și elastină. Acestea vor păstra pielea luminoasă, tânără și atractivă.

Boosterul oferit tenului va elimina sau întârzia semnele de îmbătrânire. Seria de beneficii aduse este una lungă. Vă prezentăm în continuare o serie dintre acestea. Fermitatea zonei unde are loc procedura va fi îmbunătățită, la fel și elasticitatea. Pielea va avea un aspect definit, iar apariția ridurilor va fi întârziată. Cele existente vor fi umplute, datorită stimulării producției de colagen de către organism. Chiar și efectele foto îmbătrânirii vor fi atenuate. Iar cu ajutorul ședințelor semestriale, rezultatele sunt prelungite tot mai mult.

Este o procedură care nu necesită recuperare, iar datorită faptului că acționează pe toate tipurile de piele, este extrem de versatilă. Rezultatele sunt vizibile după prima ședință, iar procedura se poate realiza la orice vârstă. Mai mult, poate fi folosită atât individual, cât și alături de alte intervenții estetice. Însă, înainte de a apela la tratament, este indicată o consultație prealabilă. Un medic specialist îți poate spune dacă pielea este potrivită pentru un tratament de întărire a acesteia.

Prețul este unul accesibil, având în vedere că este procedura este realizată într-o clinică estetică de top. 250 de euro costă un asemenea tratament, realizat la cele mai înalte standarde și cu cea mai mare grijă. Pielea ta va căpăta un nou aspect, iar rezultatele sunt surprinzătoare. Prevenția este cea mai indicată, dacă ne dorim ca semnele îmbătrânirii să apară cât mai târziu. Restylane Skin Booster face minuni cu pielea ta.

 

Primul pas către o piele frumoasă rămâne consultația. Iar dacă medicul specialist consideră că ai nevoie de Restylane Skin Booster, veți trece direct la treabă. Sună acum și vorbește cu un expert, pentru a vedea care este cea mai potrivită procedură estetică pentru tine. 0722 296 007 sau [email protected] sunt datele de contact. Adresa clinicii moderne este Str. Intrarea Școala Herăstrău, nr. 1, Sector 1, București.

www.beautyartaesthetics.ro

https://ro-ro.facebook.com/beautyartaeshetics/

https://www.instagram.com/beautyartaesthetics/

 

COMMENTS

DISQUS: 0