The Lash Lounge, salonul preferat de vedete

The Lash Lounge, salonul preferat de vedete

Cele mai eficiente 3 aparate de medicina estetica pentru o piele perfecta!
Valentina Ionescu dezvaluie secretul siluetei
Săpunuri folosite, păstrate de un hotel de lux
Cele mai populare cadouri primite de femei de sărbători
Flavia Mihasan detine un trup de invidiat. Afla cum!

Sunt puține saloane de înfrumusețare în București unde vedetele noastre să poată păși cu încredere că la final vor obține ceea ce și-au dorit. The Lash Lounge este unul dintre ele. Aici, doamnele și domnișoarele pot găsi o gamă largă de servicii, ceea ce la ajută să economisească mult timp, atât de prețios în ziua de azi.

Anca Serea

Anca Serea

Anca Serea, Francisca, Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil”, Eugenia Șerban, Crina Matei și Sensy, una dintre cele mai în vogă bloggerițe de la noi, au trecut pragul salonului și au devenit cliente fidele după doar o singură vizită.

Francisca

Francisca

Fie că au încercat tratamente revoluționare pentru hidratarea tenului, aparatul pentru epilare definitivă sau s-au răsfățat la coafor sau la manichiură, vedetele au revebit de fiecare dată cu aceeași încredere.

Eugenia Șerban

Eugenia Șerban

Miruna Vasile a renunțat la asigurări și s-a apucat de afaceri

Recent, conceptul The Lash Lounge a primit premiul pentru cel mai complex salon de beauty. Distincția a fost acordată Mirunei Vasile, managerul salonului de înfrumusețare, la prima gală Health, Beauty&Lifestyle Awards, organizată pe 29 mai de Flavia Covaciu și Oana Irimia. Anterior evenimentului, Miruna Vasile a fost premiată pentru activitatea ei în 2018, la o altă gală dedicată femeilor puternice.

Miruna Vasile, managerul salonului ”The Lash Lounge” din Capitala, este exemplul că în viață poți să o iei oricând de la zero dacă ai curaj și sprijin. Tânăra femeie de afaceri a lăsat baltă domeniul asigurărilor de care se ocupa de 14 ani și a schimbat macazul. Direcția nouă este însă una extrem de frumoasă.

Crina Matei

Crina Matei

„Cea mai îndrăzneață ipostază în care m-am regăsit este cea în care am decis să pun capăt celor 14 ani de activitate în asigurări și am lansat conceptul „The Lash Lounge”, un domeniu pe care îl adoram, dar în care nu lucrasem vreodată. Emoția a fost cu atât mai mare cu cât oamenii alături de care am început business-ul se află și acum lângă mine. Cred că acesta este unul dintre cele îndrăznețe momente din viața unui om, în general. Atunci când se desprinde cu totul de trecut și merge pe picioarele lui. Dar, cu suportul necesar, viața poate deveni chiar de zece ori mai frumosă decât înainte”, ne povestea Miruna Vasile despre momentul în care și-a schimbat cariera.

Beatrice Mamara

Beatrice Mamara

Acum, îi trec pragul femei obișnuite sau vedete autohtone, care au găsit un sprijin în a fi din ce în ce mai frumoase chiar în cadrul salonului The Lash Lounge.

Sensy

Sensy

COMMENTS

DISQUS: 0