Produse tradiționale de la Ferma Gruiu se vând în Piața Domenii

Produse tradiționale de la Ferma Gruiu se vând în Piața Domenii

Concediu de divorț. Câte zile libere ar putea primi cei care se despart
Madonna, recital în finala Eurovision de la Tel Aviv
Concert Crina Matei la Cutitu d’Argint Sinaia
Inundaţii devastatoare în Franţa. 13 oameni au murit înecați
Turiști răniți după ce mocănița de la Vișeu a deraiat

Sărbătorile se apropie, iar pentru gospodinele care vor să aibă în casă produse tradiționale fără prea mare efort atunci trebuie să știe că în Piața Domenii s-a deschis primul magazin de desfacere al Fermei Gruiu. Acesta îmbină ideea de cadou românesc și bucuria gustului. Într-un singur magazin veți regăsi aromele unice din casa bunicilor, dar și produse tradiționale de sărbători făcute după rețete străvechi și cu ingrediente de calitate.

Animalele de la Ferma Gruiu, crescute fără stres

Felul în care sunt crescute și hrănite animalele din care se fac toba, lebărul, caltaboșul și restul produselor tradiționale contează enorm pentru calitatea cărnii. De aceea, fermierii de la Gruiu au amenajat pe un domeniu vast o fermă unde cresc vite de rasă (Limousine), struți, găini și oi Suffolk. Animalele sunt crescute în aer liber, în condiții naturale, fără stres și fără presiunea producției în masă.

„Calitatea vieții animalelor de la fermă influențează direct calitatea cărnii folosite în restaurant, iar pasiunea noastră pentru excelență se regăsește în gustul rafinat al preparatelor”, asigură proprietarii domeniului.
Produsele pot fi comandate și online cu livrare la domiciliu pe site: https://www.fermagruiu.ro sau cumpărate direct din Piața Domenii, unde funcționează primul magazin al fermei.

COMMENTS

DISQUS: 0