Tommy Hilfiger anunță lansarea modelului TJ 8.0 Heritage Runner

Tommy Hilfiger anunță lansarea modelului TJ 8.0 Heritage Runner

Brandul Tommy Hilfiger anunță lansarea modelului TJ 8.0 Heritage Runner în ediție limitată. În onoarea celei de-a 35-a aniversări a brandului, 1985 de perechi a noului model de sneaker TOMMY JEANS au fost produse la nivel global, salutând anul de înființare a brandului. Modelul TJ 8.0 Heritage Runner este disponibil în magazinele TOMYM JEANS selecționate.

Realizat din piele albă, sneaker-ul cu talpă groasă este inspirit de un model în stil asemănător din arhiva anilor ’90. TJ 8.0 Heritage Runner prezintă detalii constrastante în paleta de culori a  brandului – roșu, alb și albastru, care este completat cu o căptușeală în nuanță metalică, din țesătură subțire. Steagul TOMMY JEANS este marcat pe talpa rezistentă, dar și brodat pe partea laterală a pantofilor. Silueta sneaker-ului din anii ’90 aduce un omagiu bogatului patrimoniu al mărcii, în timp ce propune un model modern și fresh pentru moda de stradă.

Fanii sunt invitați să urmărească @TommyJeans și să se alăture comunității TOMMY JEANS în creștere. În linie cu moștenirea inspirată de muzică, contul de Instagram @TommyJeans va oferi 24/7 conținut experimental, împingând limitele ca destinație pentru autenticitatea modei, exprimării de sine și schimbului de experiențe.

COMMENTS

DISQUS: 0