Tommy Jeans lansează campania de brand toamnă 2022 cu Tems, artista nominalizată la Grammy

Pornind de la locul ei de origine din Lagos, Tems participă în cea mai nouă campanie de brand care sărbătorește caracterul ludic și experimentarea stilistică.

 

Tommy Hilfiger lansează campania de brand TOMMY JEANS Toamna 2022, care la nivel global a început în septembrie 2022. Alături de Tems, cântăreață, compozitoare și producătoare, videoclipul ne prezintă Alté, o subcultură vibrantă și un centru creativ – care conectează brandul la noi audiențe de pe tot globul.

 

După turneul său mondial, Tems (@temsbaby) se întoarce în orașul ei natal Lagos, Nigeria și joacă în videoclipul campaniei cu sprijinul colectivului de skateboarding WAFFLESNCREAM și artiștilor Alté Lady Donli și Dami Oniru. Lagos este unul dintre cele mai interesante centre creative globale de astăzi, unde se formează o comunitate de pionieri uniți de dorința de a experimenta multe genuri și stiluri. Comunitatea împinge granițele sonore, vizuale și stilistice printr-un amestec de influențe globale. Videoclipul a fost regizat de membrul diasporei nigerian Akinola Davies Jr. și fotografiat de Joshua Woods, din Harlem.

Îmi pare fascinant să fac parte din această campanie, mai ales că înseamnă că mai mulți oameni vor afla despre Lagos și despre spațiile alternative și comunitățile care prosperă acolo”, spune Tems. „Aceste comunități nu numai că te invită să te străduiești să atingi cele mai înalte culmi, să faci și mai mult și să te străduiești mai departe, dar te ajută să evoluezi creativ – toate lucrurile care m-au ajutat și pe mine să devin artistul care sunt astăzi.”

 

Tommy Collection este o colecție nouă și apare pentru prima dată pe parcursul acestei campanii. Inspirată de amestecul culturii prep, skate și hip-hop din anii 90, colecția pentru bărbați, femei și gender-inclusive este alcătuită din siluete emblematice, modelate în piese versatile de îmbrăcăminte streetwear contemporană. Colecția explorează jocul de proporții și detalii inspirate de îmbrăcămintea sport, în timp ce introduce o versiune nouă a jachetei puffer Alaska. Oversized, cu mâneci detașabile și imprimeu cu monogramă, jacheta puffer Alaska este articolul cheie în acest sezon.

 

Tommy Jeans este disponibilă la partenerii selectați, precum și pe tommy.com și în anumite magazine selecționate TOMMY JEANS din întreaga lume și Tommy Collection este disponibilă exclusive online.

 

Urmăriți @TommyJeans pe Instagram și alăturați-vă comunității TOMMY JEANS – o destinație digitală care combină muzica, streetwear și cultura.

 

# # #

 

 

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitorul exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt disponibile în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selectate și pe tommy.com.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost desemnată distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat mereu echilibrul și creșterea organică, condusă de valorile CSR, și de aceea este una dintre cele mai puternice companii de pe piață, în continuă dezvoltare, captând atenția celor mai pretențioși consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute mărci de stil de viață premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brandul creează un stil iconic care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. . TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale de produse TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar marca este susținută de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezenți în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global, tommy.com.

 

COMMENTS

DISQUS: 0