Totul despre abdominoplastie

Totul despre abdominoplastie

Cu siguranță te întrebi cum poți să ai silueta perfectă pentru vară și ce trebuie să faci pentru a elimina grăsimea „rea”.  De cum apar primele raze de soare primăvăratic și ziua se mărește, femeile își reorganizează atât garderoba, cât și stilul de viață, pentru a întâmpina noul anotimp în cea mai bună formă. Chirurgia trupului perfect este un subiect despre care se vorbește din ce în ce mai mult, iar operațiile estetice care pot contura silueta nu mai sunt nici acestea o noutate.

Abdominoplastia ajută la dobândirea unui abdomen de invidiat prin eliminarea țesutului cutanat și a grăsimii de la nivelul abdomenului inferior. Ea este indicată pacienților care au un exces de grăsime și piele pe zona abdomenului ce nu pot fi îndepărtate prin regim sau exerciții fizice. Prin această intervenție se îndepărtează problemele inestetice și se pot întări mușchii abdominali pe linia mediană. Abdominoplastia este o procedură ce se poate asocia cu liposucția, iar multor pacienți le sunt recomandate ambele proceduri.

Prin conceptul de frumusețe integrată de la BE PERFECT by Dr. Bortolini, operația de abdominoplastie poate fi combinată și cu alte intervenții de chirurgie estetică: liposucție, lifting de brațe (brahioplastie), lifting de coapse sau cu alte proceduri injectabile.

„Este o intervenție amplă, însă, în cadrul primei consultații vom discuta despre tot ceea ce implică ea. Vom face măsurători, vom discuta și vom alege împreună cea mai bună variantă pentru fiecare pacient. Ulterior se recomandă efectuarea unei ecografii abdominale și bineînțeles analizele de sânge. Abdominoplastia se efectuează, de regulă, sub anestezie generală. Incizia este orizontală, pe toată lățimea abdomenului și le recomand pacientelor mele ca în primele zile de recuperare să se odihnească, să se hidrateze bine, iar mesele să fie ușoare și regulate. Deși este o intervenție de amploare, rezultatele spectaculoase postoperatorii răsplătesc tot efortul depus”, povestește Dr. Alin Bogdan Bortolini, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Estetică, fondator al clinicii Be Perfect.

În cadrul galei „I Success – Bărbați de succes” 2020, Dr. Alin Bortolini a primit premiul pentru excelență în medicina estetică.

Află mai multe de pe site-ul https://beperfect.ro sau scrie un mail la [email protected] ori contactează-l telefonic pe Dr. Bortolini: 0767373328

Create the Best Version of Yourself!

COMMENTS

DISQUS: 0