Totul despre Elena Cucicovschi!

Totul despre Elena Cucicovschi!

Elena Cucicovschi este Ambasadoarea Succesului Feminin în România și Autoarea programului transformational “Arta de a fi Femeie, by Elena Cucicovschi” premiată la Gala de Excelență și Gala Femeilor de Succes.

Ambasadoarea Succesului Feminin în România a facut si cariera în televiziune ca moderator și prezentator al emisiunii “Arta de a fi Femeie, cu Elena Cucicovschi”, la televiziunea de business Canal 33. Acestea se pot urmari pe canal de youtube Elena Cucicovschi.

Elena a studiat toate aspectele intrinsece ale Feminității, pentru a înțelege mecanismele de intercorelare și felul în care acestea se pot activa, diferit, de la femeie la femeie. După toate studiile parcurse, Elena a combinat în proiectul său, într-o manieră unică și personală, noțiuni de psihologie, energie feminină și putere feminină.

Îi place să studieze evoluția femeii, cum aceasta își descoperă potențialul, cum se descătușează, se eliberează și se conectează la cine este ea cu adevărat.

Elena Cucicovschi este și autoarea proiectului de succes “Școala de Feminitate”, cel mai cunoscut și apreciat program transformațional pentru femei, din România.

Programul transformațional Arta de a fi femeie a strâns în momentul de față o comunitate de peste 20.000 de mii de femei care o admiră pe Elena și îi ascultă sfaturile zi de zi.

,,Lucrăm în fiecare zi la un content premium pentru admiratoarele și cursantele noastre. Le ajutăm cu sfaturi și încercăm să le integrăm într-o lume a feminității care să le ofere posibilitatea să își atingă scopurile cele mai înalte. În afara de această comunitate avem un grup de facebook Feminitatea într-o lume modernă cu 5000 de femei unde mă implic 100% pentru evoluția și ghidarea acestora. Sunt implicată pe toate canalele noastre de social media și intervin de fiecare dată când simt că am un cuvânt important de spus.”, a declarat Elena Cucicovschi.

Programul transformațional Arta de a fi femeie a strâns în momentul actual o comunitate de peste 20.000 de mii de femei care o admiră pe Elena și îi ascultă sfaturile zi de zi. Lucrează în fiecare zi la un content premium pentru admiratoarele și cursantele ei.

În plus față de toate programele de mentoring pe care le are în focus, cel mai complex și de success program al ei este Școala de Feminitate online care durează 1 an. Are înscrise 300 de cursante în Școala de feminitate, însă de 5 ani mii de fete au trecut pragul Scolii și au ajuns să acceze toate programele Elenei. Succesul ei vine în momentul în care aceste femei își povestesc experiențele și cât de mult viața lor s-a schimbat după ce au făcut primii pași spre evoluția feminină. Deține grupuri de suport în care cursantele ei vorbesc despre experiențele lor și se ajută cu sfaturi în fiecare zi. Elena este prezentă în acest proces de 2 ori pe săptamână, răspunde personal cursantelor și le ajută să își identifice cele mai mari nevoi.

Programele  nu se adresează femeilor care preferă să se victimizeze și toată viața încearcă sa rezolve problemele trecutului, ceea ce înseamnă ca au frică de viitor. Programele se adresează exclusiv femeilor orientate către succes și fericire, femeilor care știu ce vor!

“A fi femeie este o virtute! Lumea exterioara a femeii este creată de puterea care sta in interiorul ei. Femeia nu învață despre feminitate, ea își aduce aminte. Nu poți învață o pisică să fie pisică. În spațiul creat de mine, poți să-ți reamintești cine ești tu, dacă te scufunzi în adâncurile tale. Atât. Eu nu te pot învața să fii o femeie ca mine, tu nu mă poți învața să fiu ca tine. Noi suntem unice și acest fapt înfrumusețează lumea.”- Elena Cucicovschi.

COMMENTS

DISQUS: 0