Totul despre implanturile mamare

Totul despre implanturile mamare

Operația de marire de sani, cu ajutorul implanturilor siliconice este una dintre cele mai solicitate proceduri printre pacientele din România !

Marirea sanilor (implant silicoane) se recomanda tuturor femeilor nemultumite de aspectul si dimensiunea sanilor, fie ca este vorba despre o insuficienta dezvoltare a sanilor (inca din pubertate) fie ca acesta problema a aparut ulterior (dupa nastere, alaptare, slabit, etc) sau pur si simplu iti doresti sani mai mari. Operatia de implant mamar (silicoane) iti confera o forma atractiva si sexy a sanilor si astfel vei uita de complexe si vei avea mai multa incredere in tine. Vei putea renunta la sutiene cu push up si iti vei schimba garderoba, putand purta rochii mai decoltate si sexy ce iti vor pune in evidenta noii sani !

Indiferent ca sunt implanturi, Mentor, rotunde sau anatomice, mici sau mari, ele trebuie  adaptate fiecărei paciente în parte !

 

Daca esti preocupata de acest subiect, ai facut ceva cautari pe net sau ai prietene care au implanturi probabil ca ai aflat deja ca exista 2 tipuri de implanturi : anatomice sau rotunde. Care sunt diferentele de fapt ?

Implanturile mamare cu silicoane anatomice cunoscute şi sub denumirea de “implanturi în formă de lacrimă” conferă un aspect natural şi discret sânilor datorită faptului că în partea de sus nu au un volum atât de mare. Acestea sunt indicate femeilor slabe, cu sanii foarte mici si celor cu sani tuberosi (tubulari). Chiar si cu implanturi anatomice daca uneori, iti doresti un decolteu mai plin poti sa il obtii prin purtarea unui sutien cu push-up.

Implanturile rotunde au polul superior bombat, iar aceştia par mult mai mari şi mai plini, dar cand te privesti din profil acestia pot avea o forma usor artificiala.

 

Indiferent că optezi pentru implanturile cu formă anatomică sau pentru cele cu formă rotunda, trebuie să apelezi la un chirurg estetician bun.

 

,, Operaţia constă în introducerea unui implant mamar  siliconic în spatele muşchiului pectoral (retromuscular). Ambele tipuri au avantaje şi dezavantaje iar in cadrul consultatiei iti voi spune care este cea mai buna varianta pentru tine. Se evalueaza starea de sanatate (eventualele boli, alergii, medicamente pe care le iei). Ulterior se recomanda efectuarea unei  ecografi/mamografi a sanilor si analize de sange.Dimensiunea implanturilor este data in primul rand de latimea sanilor si toracelui tau dar si de forma si proiecţia dorită de tine. Controalele  postoperatorii vor fi la inceput la 2-3 zile iar ulterior la 3,6,12 luni.”, ne declară Dr.Alin Bortolini, Medic Specialist Chirurgie Plastică și Estetică, fondator al clinicii Be Perfect.

 

 

În cadrul galei „I Success – Bărbați de succes” 2020, Dr. Alin Bortolini a primit premiul pentru excelență în medicina estetică.

Află mai multe de pe site-ul https://beperfect.ro sau scrie un mail la [email protected] ori contactează-l telefonic pe Dr. Bortolini: 0767373328

Create the Best Version of Yourself!

 

COMMENTS

DISQUS: 0