Totul despre pergola retractabilă

Totul despre pergola retractabilă

Diferențele de temperatură dintre iarnă și vară limitează unele acțiuni, așa că ajungi să te bucuri de terasă sau balcon doar în sezonul cald. Iarna acest spațiu devine foarte puțin utilizat, fiind mult prea frig, plantele sunt depozitate înăuntru, mobilierul de exterior este strâns; iar vara, unele zile  sunt mult prea caniculare și te forțează să te retragi în zonele mai răcoroase ale casei. De ce să nu te bucuri tot timpul anului de un spațiu în care poți fi în armonie cu tine, pe care îl poți folosi atât ca zonă de relaxare, loc de citit sau chiar birou cu priveliște, pentru un plus de inspirație și motivație?

Pentru a crea confortul de care ai nevoie, în gama de pergole și sisteme de închidere terase vei găsi mai multe opțiuni de amenajare din sticlă securizată.

  1. Pergola retractabilă din membrană PVC

Aceste pergole folosesc pentru acoperiș membrană triplustratificată cu inserție de carbon ce oferă o protecție solară BlockOut, FPS 100  împotriva razelor UV. Sunt rezistente la vânt și sunt proiectate să fie total etanșe împotriva ploii. Închise de jur împrejur cu sticlă glisantă, aceste pergole devin spații total protejate de intemperii.

  1. Pergola retractabilă de aluminiu

Pergola bioclimatică este practic un acoperiș retractabil din panouri de aluminiu cu o cameră de aer ce se rabatează și retractează de-a lungul ghidajelor de aluminiu. Pergola este dotată cu trei motoare. Două dintre acestea rabatează lamelele și permit doar ventilarea spațiului, iar cel de al treilea motor le retractează. Poți să stai liniștit la masă cu familia ta, apeși butonul și în câteva secunde întreaga terasă se transformă într-o încăpere protejată de orice capriciu al vremii.

Ce beneficii oferă o pergolă?

  • poți utiliza spațiul terasei/ balconului/ verandei pe toată durata anului;
  • pergolele sunt proiectate pentru a putea aplica sisteme cu sticlă sau rulouri din plastic, pentru a utiliza spațiul și pe timp de ploaie, vânt etc;
  • există variante potrivite pentru diverse suprafețe.

Vega Prod Sistem oferă servicii de calitate în concordanță cu nivelul superior al produselor pe care le comercializează. Compania și-a început activitatea în anul 2010, dispunând în prezent de un colectiv tânăr și cu o experiență bogată în producerea și montarea unei game variate de produse, destinate amenajării spațiilor de locuit.

***

Compania Vega Prod Sistem, premiată în cadrul galei I Success cu titlul de “Cel mai bun brand de uşi și ferestre premium”, oferă produse de înaltă calitate și consultanţă pentru a satisface orice cerere din partea unui client. Mai mult, compania a câștigat și premiul pentru „Cel mai bun brand de sisteme complexe pentru închiderea teraselor” la gala I Success Health, Beauty & Lifestyle 2021.

Pentru mai multe detalii sau informaţii în legătură cu reamenajarea locuinței tale, îi poți contacta la numărul de telefon: 0760.273.174 ori la adresa de email: [email protected], www.vegaprod.ro.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0