Totul despre tratamentele și serviciile stomatologice gratuite

O imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar zâmbetul este cel care luminează trăsăturile și oglindește sentimentele ori emoțiile prin care trecem. În zilele noastre, persoanele publice sunt cele care investesc frecvent în obținerea celui mai frumos zâmbet, însă acestea nu sunt singurele preocupate de imaginea lor. Studiile arată că persoanele care zâmbesc mai des sunt percepute ca fiind mai atrăgătoare, atrăgând totodată și succesul. O spune un sondaj Match.com în materie de întâlniri în rândul generației actuale, care a scos la iveală faptul că 71% dintre femei și 58% dintre bărbați își evaluează interlocutorii pe baza aspectului danturii.

 

În plus, sănătatea dinților se află într-o permanentă legătură cu starea de sănătate generală a unei persoane. Pe tot parcursul vieții, problemele dentare se pot agrava dacă nu sunt prevenite sau tratate la timp. Chiar și afecțiunile dentare minore pot crea probleme de vorbire, pot avea un impact negativ asupra alimentației sau pot scădea stima de sine a unei persoane. Infecțiile gingivale și cariile netratate însă pot corela inclusiv cu afecțiuni cardiace, de aceea prevenția dentară este esențială pentru binele unei persoane, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic.

 

Asociația dentar-umanitară „Zâmbește cu mine” se adresează persoanelor cu venituri mici și foarte mici, precum și persoanelor aflate într-o categorie socială defavorizată (persoane cu dizabilități, persoane vârstnice, etc).

 

Cine se califică pentru un control stomatologic gratuit?

  • copiii orfani beneficiază de un tratament 100% gratuit;
  • persoanele fără venituri pot dona 10 lei asociației și vor beneficia de tot tratamentul gratuit;
  • persoanele cu venituri cuprinse între 0-500 lei donează 25% din prețul tratamentului și beneficiază de 75% gratuit;
  • persoanele cu venituri între 500-1000 lei donează 50% din prețul tratamentului și beneficiază de 50% gratuit.

Toate donațiile vor intra în fondul asociației pentru a sprijini toți pacienții.

Puteți beneficia de servicii stomatologice gratuite în cadrul Asociației dentar-umanitare „Zâmbește cu mine” dacă îndepliniți următoarele criterii:

  • sunteți cetățean român;
  • aveți o adeverință de la Administrația Financiară, care să ateste veniturile lunare;
  • sunați pentru o programare la numărul de telefon 0722.187.200;
  • Împreună cu adeverința și o copie după cartea de identitate vă prezentați la sediul Asociației dentar-umanitare „Zâmbește cu mine”, când sunteți programat.

Zâmbetul trebuie să fie un obicei pentru fiecare! Asociaţia dental-umanitară „Zâmbeşte cu mine” are ca scop oferirea de servicii stomatologice persoanelor cu o situaţie financiară precară.

***

Donează un zâmbet! Implică-te!

Donațiile se pot face în contul: RO48BTRLRONCSOC575646601 și astfel împreună cu medicii voluntari putem să aducem zâmbete pe chipurile oamenilor.

Află mai multe: https://www.facebook.com/Asociatia-Zambeste-cu-mine-103914525047445

 

COMMENTS

DISQUS: 0