Tratamente minune care îți pregătesc corpul pentru plajă

Tratamente minune care îți pregătesc corpul pentru plajă

Machiaj spectaculos de Revelion. Iata ce spune make-up artistul Elena Ciftci
Începe singurul curs de make-up cu formare de la zero
De Valentine’s Day, la Sabon se poartă alb
Ce tip de extensii de păr trebuie să alegi
Valentina Ionescu dezvaluie secretul siluetei

E vremea costumelor de baie și a vacanțelor, așa că aveți argumente în plus să vă pregătiți corpul pentru o sesiune de bronz. Fie că sunteți slabă, fie că ați rămas cu mai multe kilograme în plus după iarnă, acum se găsesc soluții diverse pentru a tonifia corpul sau pentru a pierde în greutate fără diete drastice și sport intensiv. O tendință care a început să prindă contur de ceva timp și în România este remodelarea corporală, metodă folosită în clinicile de frumusețe, care folosesc aparate de ultima generație, unele considerate revoluționare. Specialiștii recomandă câteva soluții salvatoare la care pot apela femeile, ca să fie în formă pe plajă și să scape de depozitele de grăsime așezate inestetic, într-un timp relativ scurt, și fără bisturiu.

Scăpați de celulită în câteva ședințe

BODY SCULPTOR este un aparat de remodelare corporală care ajută la scăderea rapidă în centimetri. Prin ședințele la acest aparat se are în vedere diminuarea aspectului de coajă de portocală prin BIO Stimology, o tehnică unică de activare celulară care stimulează decongestionarea celulelor de grăsime, lăsând o piele fină și centimetri mai puțini.

VANQUISH ME™ este o tehnologie care face parte din noua generație de proceduri de liposucție fără intervenție chirurgicală. Prin undele de radiofrecvență de mare putere, fără contact cu pielea, dizolvă grăsimea fără durere, cu rezultate extraordinare.

Depozitele de grăsime se îngheață și apoi dispar

CRIOLIPOLIZA DE LA COOL TECH este o metodă sigură pentru depozitele de grăsime “încăpățânate”. Astfel, prin înghețare, metodă care are efect de liposucție fără bisturiu, și fără durere, după doar o ședința se poate elimina 30% din țesutul adipos din zona supusă procedurii. Rezultatele încep să se vadă după 6-8 săptămâni. Terapia se face de maximum trei ori pe an.

Criolipoliza Cooltech este o metodă nedureroasă de a îngheța țesuturile adipoase

UNDELE DE ȘOC ACUSTICE– Prin această procedură sesupraîncălzesc adipocitele (n.r. Celule adipoase) la peste 60 de grade și astfel celulita dispare ca prin minune. Este nevoie însă de 8 astfel de ședințe.

Radiofrecvența VENUS LEGACY este terapia anticelulită, reconturare, remodelare care folosește radiofrecvența medicală performanță, de ultima generație. Mai exact prin această procedură se combină radiofrecvență multipolară cu câmpurile electromagnetice pulsate, dar și cu vacuum. După 8 ședințe, adipocitele sunt forțate să-și micșoreze volumul și astfel se reface elasticitatea pielii.

 

COMMENTS

DISQUS: 0