Tratamentul Radiesse stimulează producția naturală de colagen

Tratamentul Radiesse stimulează producția naturală de colagen

Ridurile sunt tot mai vizibile și neplăcute, odată cu trecerea anilor. Vrei să scapi de ele sau să previi apariția și nu știi cum? Există un tratament modern care stimulează producția naturală de colagen și care face minuni cu adevărat. Radiesse este un filler injectabil și umple zonele ridate sau pliate ale pielii, de cele mai multe ori, prezente la nivelul feței sau mâinilor. Acest produs revoluționar funcționează imediat, poate dura până la doi ani și este o alegere foarte căutată pentru umplerea dermică.

Specialiștii esteticieni de la Beauty Art Aesthetics administrează cel mai des acest filler pacienților cu probleme în jurul nasului și gurii, deoarece poate umple cu succes ridurile adânci din aceste zone. Însă, sunt și persoane care aleg această procedură pentru a umple ridurile mâinilor. Procedura este foarte simplă, deoarece substanța este administrată sub piele cu un ac mic. Iar ingredientele din Radiesse sunt non-toxice, non-alergice și compatibile cu țesuturile naturale ale corpului. Așa că, lasă-ți pielea pe mâinile celor mai pricepuți medici, cei de la Beauty Art Aesthetics.

 

Un tratament perfect, cu efecte imediate

 

Înaintarea în vârstă vine la pachet cu scăderea conținutului de colagen care oferă pielii volum, flexibilitate și rezistență. Această pierdere conduce la riduri, linii faciale, iar relaxarea pielii afectează aspectul tineresc al acesteia. Astfel, candidații ideali pentru tratamentul Radiesse sunt cei cu vârste între 35 și 60 de ani. Însă, această procedură vine ca o mănușă și celor care doresc ca pielea mâinilor să fie mai hidratată și să arate fresh în permanență. Uneori este indicat chiar și persoanelor care au suferit pierderi de grăsime în zona feței din cauza infecției cu HIV.

Un avantaj major al acestui tratament este faptul că nu este dureros și nici nu necesită perioade lungi de recuperare. Mai mult, este primul filler dermic injectabil aprobat de FDA (agenția care reglementează piața medicamentelor, cosmeticelor, dispozitivelor medicale etc.) pentru rejuvenarea pielii de pe mâini.

 

Cum se diferențiază Radiesse de alte tratamente

Trebuie să știți că nu toate fillerele dermice sunt la fel. Ce-i drept, multe au la bază acidul hialuronic, însă, Radiesse este formulat pe baza unor microsfere care oferă avantaje specifice, pe care pacienții nu le-ar putea obține prin alte tratamente injectabile.

Mădălina Brândușescu – fondatoare Beauty Art Aesthetics: „Radiesse este fabricat din microsfere de gel de hidroxiapatită de calciu (CaHA), iar asta înseamnă că efectele sunt imediate. CAHA este format din ioni de fosfat și calciu, care apar în mod natural în corpul uman. Gelul injectat dă imediat volum pielii, însă, odată cu trecerea timpului, CaHA stimulează colagenul natural. Hidrogenul, oxigenul și carbonul din gel ajută la crearea unei structuri care imită țesutul conjunctiv. Rezultatele surprinzătoare sunt vizibile imediat, iar cele complete apar cam la o săptămână de la tratament.”

Juvederm și Restylane au la bază acid hialuronic, redau volumul și întind pielea. Acestea pot trata zone pe care Radiesse nu le poate aborda, cum ar fi buzele și zona de sub ochi. Iar tratamentele cu aceste două substanțe sunt cele mai bune pentru ameliorarea liniilor și ridurilor superficiale. Însă, beneficiul major al injecțiilor cu Radiesse este dat de faptul că poate corecta cele mai profunde riduri. Aici vorbim de șanțuri nazogeniene, pliuri și linii care apar în a doua jumătate a feței, dar și cele din obraji, contur mandibular, bărbie, regiunea malară sau cea temporală. Mai mult, acest tratament este ideal și pentru întinderea pielii de pe mâini.

 

 

O procedură eficace și foarte ușor de realizat

Tratamentul va armoniza perfect diferite zone ale feței, cum ar fi cea superioară cu cea inferioară, spre exemplu. Utilizat ca filler, reușește să trateze cu succes de două ori mai multe riduri decât acidul hialuronic sau o cantitate similară de colagen. O asemenea injecție costă doar 350 de euro și merită pe deplin!

Tratamentul Radiesse este o procedură minim invazivă și are loc în cabinetul medicului. Ulterior puteți merge acasă, chiar după realizarea procedurii care durează cel mult 15 minute. Însă, trebuie să aveți grijă unde faceți aceste injecții, deoarece trebuie efectuate numai de un furnizor Radiesse calificat și instruit. Noi recomandăm să alegeți Beauty Art Aesthetics, pentru că totul este în siguranță și au toate acreditările, calificările și pregătirea necesară. Voi trebuie să aveți grijă doar să nu vă expuneți foarte mult la soare cât timp vă spune medicul și să reduceți activitățile obositoare.

 

Ce trebuie să știi înainte de injectarea cu Radiesse?

O consultație este necesară înainte de orice procedură estetică. Medicul trebuie să știe ce medicamente luați, deoarece acelea care diluează sângele (warfarina sau aspirina) pot provoca sângerări excesive sau vânătăi la locul tratamentului. Dizabilitățile, bolile sau rănile de la mâini trebuie de asemenea cunoscute de medic. Mai mult, contează și dacă pielea se cicatrizează repede, mai ales în cazul cicatricilor mari. La cunoștința medicului sunt aduse și peelingurile sau tratamentele efectuate pielii.

 

Cum decurge recuperarea

Noi spunem că doar te vei bucura de rezultatele minunate. Trebuie doar să aplici puțină gheață în locurile unde au avut loc injecțiile. Iar efectele secundare sunt normale. Aici vorbim de edeme locale, roșeață, vânătăi, senzație de mâncărime. Toate acestea ar trebui să dispară după doar o zi și jumătate. La nevoie, acest disconfort poate fi ameliorat cu medicamente fără prescripție medicală.

O dată la doi ani este indicată repetarea procedurii cu Radiesse, deoarece nu este un tratament permanent. Iar la unele persoane ar putea avea nevoie mai des de mici injecții între tratamentele majore.

 

 

Nu mai sta pe gânduri și programează-te acum pentru rezultate de excepție. Specialiștii garantează calitatea produselor folosite, a tratamentelor efectuate și aparaturii ultramoderne. Mai jos regăsești datele de contact ale celei mai bune clinici de estetică, Beauty Art Aesthetics.

0722 296 007 / [email protected]

Str. Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190

www.beautyartaesthetics.ro

https://www.facebook.com/beautyartaeshetics

https://www.instagram.com/beautyartaesthetics/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0