Trupa Etno s-a „reunit”dupa 5 ani.

Trupa Etno s-a „reunit”dupa 5 ani.

Trupa Etno s-a „reunit”dupa 5 ani.
Zilele trecute cunoscuta cantareata Claudia Ghitulescu  a participat la un eveniment monden dar ce nu preconizat artista a fost reintalnirea surpriza cu cu fostul ei coleg de trupa Florin Grigore.
Cei doi au stat de vorba toata seara si au facut poze impreuna cu prietenii lor.

“A fost o surprinza sa ma reintalnesc cu Florin. Parca timpul a stat in loc si 5 ani imi par o zi. Am vorbit de proiectele noastre si e posibil sa colaboram si pe viitor. Am fost si vom ramane prieteni” a declarat Claudia Ghitulescu.

Trupa Etno s-a "reunit"dupa 5 ani.

“Trupa Etno este proiectul meu de suflet. Vorbeam cu Claudia si ne gandeam sa incercam sa ne vedem mai des. Cine stie poate vom lega alte proiecte impreuna” a declarat Florin Grigore.

Sa se reuneascu cumva Trupa Etno? Ramane de vazut.

Grupul Etno s-a format in primavara anului 2000, abordand cel mai reprezentativ stil muzical din Romania: Etno-Dance.
Componenta initiala la vremea respectiva: Silvia Stanciu( prezenta si ea la eveniment) Simona Secrier si Radu Ille. Cel din urma alege, la un moment dat, o cariera solo abordand acelasi stil etno care l-a consacrat, moment in care trupa Etno sufera o prima schimbare de componenti: Dan Lazarica vine sa completeze golul (la propriu vorbind) format.
In anul 2005, grupul trece din nou printr-o schimbare de componenta, Dan Lazarica si Simona Secrier parasind grupul pentru a se dedica unor cariere solo.
Locul lor este luat de Alin Pop si Ramona Olteanu, doi tineri mandrii si ambitiosi formula cu care Etno isi urmeaza drumul mai departe.
In vara anului 2007, Alin se retrage din trupa, pt a se dedica unei cariere solo, locul sau fiind luat de Florin Grigore, cunoscut solist de muzica populara. La putin timp dupa, trupa a ramas in urmatoare formula: Florin Grigore si Ramona Olteanu, luindu-si alaturi de ei doua dansatoare. La inceputul anului 2009, Ramona a finalizat contractul cu trupa, locul ei fiind luat de Claudia Ghitulescu, solista de muzica etno.

COMMENTS

DISQUS: 0