Unicul restaurant pentru nudiști din Paris se închide

Unicul restaurant pentru nudiști din Paris se închide

Singurul restaurant din Paris dedicat nudiştilor îşi va închide porţile. Cu deosebit regret anunţăm închiderea definitivă a restaurantului O’Naturel, au anunţat fondatorii pe pagina lor de internet, relatează marţi AFP.

Localul îşi va închide porţile la 16 februarie, din cauza numărului insuficient de clienţi. Până atunci, oferim un timp suficient celor care doresc să experimenteze precum şi celor care ne susţin să mai poată veni, a explicat, într-un articol apărut în Le Figaro, Mike Saada, cofondatorul restaurantului împreună cu fratele său, Stéphane.

Situat în zona de est a Parisului, O’Naturel şi-a deschis porţile în 2017. După ce treceau pe la vestiar, clienţii scăpaţi de povara hainelor aveau la dispoziţie circa 20 de mese şi o bucătărie de tip bistronomie care le punea la dispoziţie meniuri cu preţuri cuprinse între 39 şi 49 de euro.

De ce nu a mers afacerea pentru nudiști

Anunţul închiderii restaurantului nu este o surpriză pentru Cédric Amato, vicepreşedintele Asociaţiei nudiştilor din Paris şi unul dintre clienţii fideli. Potrivit acestuia, este prea devreme pentru înfiinţarea unei afaceri dedicate nudiştilor.

Pe parcursul unui an întreg, nu sunt suficient de multe persoane care să vină să cineze nud în mijlocul capitalei. Nudismul urban trebuie să fie asociat unor experienţe efemere înrudite cu distracţia şi cu socializare, a continuat acesta. Aşa cum s-a întâmplat cu vizita nudiştilor la muzeul parizian Palais de Tokyo, organizată în mai 2018, sau deschiderea, pe timpul zilelor călduroase, a unui spaţiu dedicat nudiştilor în pădurea Vincennes, la est de Paris, în 2017.

COMMENTS

DISQUS: 0