Vacanțe exotice ale vedetelor Ileana Lazariuc e în Bahamas, Laura Cosoi se răsfață în Insulele Seychelles.

Vacanțe exotice ale vedetelor Ileana Lazariuc e în Bahamas, Laura Cosoi se răsfață în Insulele Seychelles.

Robbie Williams concertează la Untold
Francisca, tratament minim invaziv înainte de nuntă
Deea Maxer, cerută de soție la 10 ani de la nuntă
Filmul „Inferno” cu Tom Hanks si actrita Ana Ularu in premiera nationala!
Jamie Dornan, actorul din „Fifty Shades”, tătic a treia oară

Poți să dai cu tunul, că nu le mai găsești pe vedetele noastre pe Valea Prahovei! Artiștii, dar și foștii fotbaliști și-au început anul în stil mare! După un sezon plin, vedetele se răsfață în vacanțe exotice de lux, iar imaginile publicate pe rețelele de socializare nu mai au nevoie de comentarii.

 

Adela Popescu, Radu Vâlcan, Brigitte Năstase, Anamaria Prodan, Delia, Bianca Drăgușanu, Sandra și Adrian Mutu, Adelina și Cristi Chivu, Ileana Lazariuc, Andreea Bălan sau Laura Cosoi se relaxează în țări și insule exotice, departe de privirile indiscrete ale paparazzilor.

Dubaiul este cap de listă în topul preferințelor vedetelor de la noi. Aici au făcut cumpărături de lux și s-au răsfățat la plajă Bianca Drăgușanu și Victor Slav, Laura Cosoi, împreună cu soțul, Brigitte și Ilie Năstase, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Andreea Esca s-a simțit și ea atrasă de capitala Emiratelor Arabe Unite. Știrista se află cu familia la Abu Dhabi.

Bianca Dragusanu si Victor Slav

Pe lista destinațiilor de vacanță, Laura Cosoi a bifat și Insulele Seychelles, din Oceanul Indian, un adevărat paradis tropical, numai bun pentru o viitoare mămică de fetiță.

Ileana Lazariuc și soțul ei Alexandru Țiriac se află în Bahams, iar Adela Popescu se simte bine alături de familie în Insulele Mauritius. Adelina și Cristi Chivu se află în Maldive, iar Sandra și Adran Mutu își petrec luna de miere în Repulica Dominicană.

Sandra și Adran Mutu

Dana Rogoz, în schimb, s-a lăsat sedusă de meleagurile asiatice, așa că și-a luat fiul și au mers în Vietnam. Delia Matache a revenit și ea în ținuturile din Asia. După ce anul trecut a făcut un tur complet al Asiei de Est, la începutul lui 2018 a preferat India. Soțul o răsfață pe cântăreață într-una dintre cele mai frumoase țări din lume, după un maraton de concerte care i-a adus în conturi nu mai puțin de 60.000 de euro.

Delia

Dana Rogoz

În Asia a fost și Andreea Bălan anul trecut, când a revenit în ţară însărcinată cu Ella Maya. Acum, solista și actorul George Burcea au ales Statele Unite ale Americii.

Andree Balan

 

COMMENTS

DISQUS: 0