Valentina Ionescu escapada la Castelul Corvinilor!

Valentina Ionescu escapada la Castelul Corvinilor!

Valentina Ionescu escapada la Castelul Corvinilor!

Cunoscuta artista de muzica populara Valentina Ionescu a avut parte zilele trecute de o intamplare iesita din limitele normalului. Aflata intr-o scurta escapada din agitatia Bucurestiului, aceasta a vizitat Transilvania si a ajuns la impresionantul castel al Corvinilor din Hunedoara.

Ce nu stia ea e ca acest castel nu doar ca este unul dintre cele mai bine conservate monumente de arhitectura civila si militara de secol XV ci este considerat si cel mai important monument de arta gotica din toata Europa de Rasarit.

Peste tot in castel te “lovesti” de emblema Corvinilor, corbul care este, pentru multi, si simbol al mortii. Lui i se adauga detalii arhitectonice cu tot felul de fiinte rupte parca din filmele de groaza. Chiar si manerul portii de la Sala Cavalerilor este lucrat in fier, sub forma de lup. Si tot in acest loc, imaginile cu armuri si arme iti dau fiori, la fel si statuia lui Ioan de Hunedoara care, luminata din spate, arunca umbre amenintatoare catre turistii care se grabesc s-o fotografieze. In plus, de Castelul din Hunedoara se leaga si numele lui Vlad Tepes, recunoscut de Occident ca sangerosul Dracula.

valentina Ionescu castel

Cantareata de muzica populara s-a speriat teribil cand un prieten i-a povestit despre experienta englezilor de la “Most Haunted Live”. Acestia au stat in castel trei nopti si au prezentat publicului, in primul episod filmat in afara Marii Britanii, “Transylvania” o imagine in care se vede o fantoma ridicandu-se din pardoseala si alunecand pe coridoarele castelului. Filmarea postata pe YouTube are zeci de mii de vizionari.

„Imediat dupa ce mi-a povestit istoricul am simtit foarte multa energie negativa. Eu nu cred ca sunt fantome, dar castelul mi-a starnit fiori reci. Nu stiu daca e din cauza povestii dar cateva zile, cred ca,  o sa ma gandesc la acele imagini din filmulet” a declarat artista.

Pentru mai multe activitati ale Valentinei urmariti-o pe faceook:

https://www.facebook.com/valentina.ionescu.58

COMMENTS

DISQUS: 0