Valentina Pelinel are o noua pasiune! Afla despre ce este vorba!

Valentina Pelinel are o noua pasiune! Afla despre ce este vorba!

Valentina Pelinel a declarat de nenumarate ori ca ii place sa invete lucruri noi. Chiar daca are un program incarcat, fiind deopotriva femeie de afaceri si proaspata mamica, atunci cand vrea sa invete ceva noi isi face timp.
Recent Valentina a postat pe o rețea de socializare ca a participat la un curs celebru de automachiaj din Bucuresti susținut de make-up artistul Ciftci Elena.
Valentina este o persoana foarte activa. De cand s-a nascut Milan, acesta este prioritatea ei numarul 1, vedeta isi face timp si pentru ea pasiunile ei sportul si in egala masura machiajul. Stim cu totii ca intodeauna Valentina a fost  preocupată sa știe exact cum sa se machieze pentru a-si scoate in evidenta punctele forte si cum sa isi mascheze imperfectiunile.

Make up artistul Ciftci Elena cu o vasta experiența in make up-ul profesionist  si cursuri de automachiaj a venit in ajutorul Valentibei cu sfaturi practice care sa i reducă timpul pentru machiaj.

„Un machiaj perfect este acela care iti pune in evidenta calitatile si iti ascunde defectele. Ochii caprui, cum sunt cei ai valentinei sunt foarte des intalniti, sunt jucausi si au o profunzime aparte. In general, li se potrivesc aproape toate culorile de make-up, dar in functie de nuanta pielii si a irisului, este important sa stii sa le alegi pe acelea care iti completeaza cel mai bine trasaturile”, a declarat Elena Ciftici.


Make up artistul a sfătuit-o pe Valentina sa evite culorile foarte inchise ca sa nu aibe un look aspru si matur!
Valentinei ii sta bine cu acele culori calde care ii scot in evidenta caldura privirii, nuanțe de marouri, bejuri , auriu, cărămiziu , verde-kaki , cobtourarea pomeților este cea mai frumoasa parte pe ca care a îndrăgit o la acest curs .

Cursurile de automachiaj se desfasoara pe parcursul a 3 zile consecutive, 4 ore zilnic .
Urmeaza Cursul de Automachiaj organizat de Ciftci Elena unde Make-up Artistul te va ajuta sa descoperi care sunt tipurile de machiaj care ti se potrivesc.
Vrei sa devii propriul tau make-up artist?  Alaturi de cursul de automachiaj vei descoperi cum sa iti scoti in evidenta cele mai frumoase trasaturi, vei testa produse cosmetice si vei avea posibilitatea sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cu adevarat.
Recâștiga-ti încrederea in tine!

www.ciftcielena-makeupartist.ro

COMMENTS

DISQUS: 0