Valentina Pelinel, strălucitoare de Revelion! Cum a așteptat Anul Nou cu fiul ei Milan

Valentina Pelinel, strălucitoare de Revelion! Cum a așteptat Anul Nou cu fiul ei Milan

 

 

Valentina Pelinel (37 de ani) nu și-a făcut planuri speciale pentru Sărbătorile de iarnă, ci s-a mulțumit să petreacă acasă de Crăciun, dar și de Anul Nou. Fostul fotomodel a avut grijă să arate impecabil în noaptea de Revelion, pentru că se știe că așa cum treci în 2018 așa vei fi tot anul. Blonda și-a ales o ținută elegantă, de culoare albă, s-a asortat cu Milan, și a încercat un machiaj care i-a pus trăsăturile în evidență.

 

Cu zâmbetul pe buze, vedeta le-a urat fanilor un an mai bun și a publicat o imagine adorabilă alături de Milan, care a fost și el îmbrăcat în alb și a purtat aripi de îngeraș.

“Dragii noştri, vă multumim pentru că aţi fost alături de noi în tot acest an. Vă dorim un 2018 magic, plin de dorinţe împlinite, de binecuvântări, de linişte şi de iubire. Să întâmpinăm un an nou cu bucurie şi recunoştinţă. La mulţi ani!”, a scris fostul model pe rețelele de socializare.

Ținuta complet albă a vedetei a fost scoasă în evidență de un machiaj special pentru care Valentina Pelinel a apelat la make-up artistul Elena Ciftci.

Machiajul ochilor vedetei a fost unul discret, dar a fost completat de rujul roșu cre i-a pus în valoare fotomodelului trăsăturile.

COMMENTS

DISQUS: 0