Vanessa Marquez, împușcată mortal de polițiști

Vanessa Marquez, împușcată mortal de polițiști

Goran Bregović concertează iar la Bucureşti
Denisa Tanase pe masa de operatie. Dr.Estetician Calin Dobos explica
Celine Dion va concerta la București în 2020
Soţia lui Robert De Niro cere jumătate din averea actoului
Oana Zăvoranu îşi caută mamă-surogat în Ucraina Oferă 100.000 de euro

Actriţa Vanessa Marquez, cunoscută din serialul „ER”, a fost împuşcată mortal joi de poliţişti din Pasadena care au fost solicitaţi să intervină pentru o situaţie de urgenţă la locuinţa ei, unde aceasta vizibil afectată psihic i-a ameninţat cu pistolul, a confirmat Departamentul şerifului din Los Angeles pentru The Hollywood Reporter.

Ofiţerii de la secţia din Pasadena au dat curs, la prânz, unei solicitări a actriţei în vârstă de 49 de ani şi au mers la locuinţa acesteia pentru a face unele verificări. Când au ajuns la faţa locului, Marquez avea convulsii şi a fost cerut ajutor medical, spun autorităţile. La un moment dat, în timp ce vorbeau cu actriţa, autorităţile spun că aceasta a devenit necooperantă şi părea să sufere de probleme psihice. Un medic de la serviciul de boli mintale din Los Angeles a fost trimis în locuinţă.

Poliţia şi medicul au vorbit cu Marquez aproape 90 de minute, timp în care ea ar fi îndreptat un pistol către poliţişti. A fost împuşcată şi omorâtă. Autorităţile au verificat mai târziu şi spun că arma era un pistol cu bile.

Marquez a fost transportată la un spital local unde i-a fost declarat decesul.

Actriţa era cunoscută pentru că a jucat rolul asistentei Wendy Goldman în primele trei sezoane ale serialului „ER”, difuzat de NBC.

 

COMMENTS

DISQUS: 0