Vanessa Marquez, împușcată mortal de polițiști

Vanessa Marquez, împușcată mortal de polițiști

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani
Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a născut
James Marsden a purtat TOMMY HILFIGER la Gala Art of Elysium
Elton John şi partenerul lui de viaţă au câştigat procesul intentat The Sun pentru defăimare

Actriţa Vanessa Marquez, cunoscută din serialul „ER”, a fost împuşcată mortal joi de poliţişti din Pasadena care au fost solicitaţi să intervină pentru o situaţie de urgenţă la locuinţa ei, unde aceasta vizibil afectată psihic i-a ameninţat cu pistolul, a confirmat Departamentul şerifului din Los Angeles pentru The Hollywood Reporter.

Ofiţerii de la secţia din Pasadena au dat curs, la prânz, unei solicitări a actriţei în vârstă de 49 de ani şi au mers la locuinţa acesteia pentru a face unele verificări. Când au ajuns la faţa locului, Marquez avea convulsii şi a fost cerut ajutor medical, spun autorităţile. La un moment dat, în timp ce vorbeau cu actriţa, autorităţile spun că aceasta a devenit necooperantă şi părea să sufere de probleme psihice. Un medic de la serviciul de boli mintale din Los Angeles a fost trimis în locuinţă.

Poliţia şi medicul au vorbit cu Marquez aproape 90 de minute, timp în care ea ar fi îndreptat un pistol către poliţişti. A fost împuşcată şi omorâtă. Autorităţile au verificat mai târziu şi spun că arma era un pistol cu bile.

Marquez a fost transportată la un spital local unde i-a fost declarat decesul.

Actriţa era cunoscută pentru că a jucat rolul asistentei Wendy Goldman în primele trei sezoane ale serialului „ER”, difuzat de NBC.

 

COMMENTS

DISQUS: 0