Vara aceasta găsește mood-ul potrivit alături de ECCO

Vara este anotimpul în care te redescoperi, îți amintești de locurile în care mergeai să te relaxezi și să pui la cale cele mai cool petreceri sau drumeții. Și cum un asemenea ”răsfăț” se face întotdeauna în doi, ECCO îți sare în ajutor.

 

Descoperă o nouă colecție, un stil rafinat, confort maxim și o singură întrebare: sau ?

O nouă abordare inovatoare a clasicilor de vară

Pentru o abordare diferită a stilurilor clasice și pentru confortul care le deosebește pe piață, atât sandala cu baretă cât și mocasinii sunt creaţi folosind tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort. Pe lângă amortizarea șocurilor de la contactul cu solul, FLUIDFORM ™ oferă o potrivire și o senzație naturală și urmează forma piciorului ca tu să te bucuri de confort maxim cu fiecare pas.

 

În timp ce ECCO SIMPIL SANDAL are o talpă din PU, ECCO CITYTRAY LITE este o inovație pentru încălţămintea destinată bărbaților, fiind primul mocasin pe care brandul danez l-a făcut folosind FLUIDFORM ™ și o talpă din TPU. Atât în situaţia ​​sandalelor, cât și a mocasinilor, talpa este ușoară, moale și durabilă, având un profil subțire care îmbunătățește estetica elegantă, minimalistă și estivală.

Fabricate pentru a fi purtate cu picioarele goale, fără șosete, și ECCO sunt construiţi din piele ECCO premium și moale, dezvoltată în propriile tăbăcării ECCO. De asemenea, ECCO CITYTRAY LITE are caracteristici plăcute la bombeu și călcâi și toc mic de 8 mm, noul standard pentru stilul inteligent de vară.

 

Stil și confort în trend

Cu minimalismul său scandinav și stilul său versatil, intră în tendința globală de „downtime dressing”, cu o estetică premium, care nu compromite calitatea. Cu designul său inspirat de identitatea mărcii, ECCO SIMPIL SANDAL promite să fie un clasic ideal de vară pentru femeile active, moderne, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, care caută o sanda de calitate superioară care se potrivește cu orice ținută.

 

În schimb, ECCO CITYTRAY LITE este dedicat bărbaților cu vârste între 35 și 55 de ani, care caută un pantof de vară relaxat și ușor. La fel ca , ECCO CITYTRAY LITE va atrage consumatorii care caută un pantof de bună calitate la un preț atractiv și un clasic modern, cu o estetică versatilă, care poate fi savurat de la zi la noapte și toată vara.

 

Dar cum rămâne cu cei mici?

Fresh, colorat și emanând energie de vară, ECCO vine în întâmpinare cu noul Acesta combină designul jucăuș, în tendințe, cu un confort de ultimă generație. Știm că întotdeauna cei mici sunt plini de energie, tocmai de aceea ECCO Kids a realizat adidași premium, care au detalii de design moderne, cum ar fi perforații, panglici și textile. Colecția include o versiune textilă fără sudură, care este oferită într-o gamă de culori vibrante, care va permite copiilor activi și eleganți să facă ”un statement” îndrăzneț în această vară.

 

Pentru a îi menține pe cei mici în mișcare toată vara, ECCO SP.1 LITE K este proiectat după cel mai nou design anatomic ECCO, cu abilitate, și cu tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort. Dotați cu o talpă flexibilă, ușoară și durabilă, care asigură o amortizare de lungă durată, FLUIDFORM ™ asigură, de asemenea, o legătură integrală, stabilă, fără compromisuri asociate cusăturilor și lipirii convenționale.

Vara aceasta ECCO este răspunsul la întrebarea: Cu ce ne încălțăm? Descoperă-ne pe https://www.ecco-shoes.ro

 

 

Despre ECCO

 

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0