Vară versus Iarnă. Când este sezonul perfect pentru nunta voastră?

Vară versus Iarnă. Când este sezonul perfect pentru nunta voastră?

Când este sezonul perfect pentru nunta voastră? Iarna nu-i ca vara, dar nici viceversa! Fiecare sezon are farmecul său, însă atunci când vine vorba să stabiliţi data unui eveniment unic în viaţă, precum nunta, alegerea trebuie cântărită foarte bine. Ambele anotimpuri aduc plusuri, dar şi minusuri. Consultanţii de la Royal Palace Ballroom sunt pregătiţi pentru evenimente indiferent de perioada anului, iar în rândurile următoare vă dezvăluie tot ce trebuie să ştiţi despre nunţile de vară şi despre cele de iarnă, pentru a fi siguri că alegeţi cel mai potrivit moment!

 

Nunta de iarnă: mai mulţi invitaţi, mai multe opţiuni de locaţii

 

Probabil nimic nu este mai special ca o nuntă la care zăpada imaculată este parte din decor.  Iarna are o magie aparte, oferită şi de sărbători, iar cei care aleg acest sezon pentru nunţile lor o fac tocmai din acest considerent: farmecul său special va crea amintiri de neuitat. Gândiţi-vă doar cât de spectaculos vor ieşi fotografiile de la evenimentul vostru!

 

„Posibilitatea ca localurile să fie rezervate chiar şi cu 2 ani înainte de eveniment este destul de mică iarna. Aşadar, în sezonul rece scăpaţi de stresul pregătirii terenului din vreme, astfel că o puteţi organiza şi spontan! Totodată, având în vedere că există mai puţine nunţi în sezonul rece, veţi găsi mai simplu şi furnizori. În plus, aveţi toate şansele să obţineţi un preţ mai avantajos, într-o perioadă în care cererea nu este atât de ridicată.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

 

Şi mai există un alt avantaj uriaş al nunţilor de iarnă: veţi avea mai mulţi oameni dragi alături şi asta pentru că există destul de puţine concedii în sezonul rece, comparativ cu cel cald. Selectaţi o dată la distanţă de Crăciun şi de Revelion şi vă veţi putea bucura, cu siguranţă, de prezenţa tuturor celor care contează.

 

„Iarna îi inspiră pe miri să se orienteze mai uşor şi către o tematică. Una dintre cele mai comune este All White. Totodată, aveţi la dispoziţie şi culorile de sezon – verde, roşu, auriu sau argintiu. Nunţile de iarnă fac echipă excelentă cu ghirlandele de lumini şi cu lumânările care vor crea atmosfera romantică pe care o căutaţi!”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

De cealaltă parte a baricadei, nu uitaţi că nu veţi avea posibilitatea să organizaţi evenimentul la exterior. De altfel, ar trebui să gândiţi totul în aşa fel încât să vă protejaţi cât mai mult de ger, căci este posibil ca data nunţii voastre să coincidă cu o vreme puţin prietenoasă. Evident, asta antrenează şi alte minusuri: este posibil ca invitaţii să întârzie, tocmai din cauza capriciilor vremii.

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Dilema mirilor: Prăjiturile pe masă versus candy bar. Experții Royal Palace Ballroom vă simplifică alegerea

Nunta de vară: vreme perfectă şi posibilitatea de a petrece în aer liber

Nici vara nu aveţi garanţia că timpul va fi perfect, însă cu siguranţă şansele ca vremea să vă joace feste sunt mai mici. Şi oricum, nu se spune că ploaia aduce bogăţie la nunţi?!

 

„Vara este momentul perfect să profitaţi la maximum de aerul curat. Mirii preferă organizarea evenimentului în aer liber, inclusiv pe marginea unei piscine, pentru  un eveniment cu iz modern. Cei care nu sunt prieteni cu temperaturile toride au întotdeauna la îndemână opţiunea unei nunţi la interior, unde aerele condiţionate vor răcori atmosfera. Totodată, vă veţi bucura de zile mai lungi, de meniuri simple, uşoare şi variate,  dar şi de o bogăţie de flori de sezon la preţuri mai accesibile.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

 

De cealaltă parte, trebuie să fiţi dispuşi la compromisuri. Fiind sezon estival, este foarte probabil să găsiţi indisponibil un anumit local şi să fie nevoie să vă reorientaţi ori să schimbaţi data evenimentului. Asta se aplică şi în cazul formaţiei preferate ori al cameramanului favorit. Sfatul experţilor: antamaţi-i din vreme, chiar şi cu un an înainte, pentru a fi siguri că îi veţi avea alături!

Nu este mai puţin adevărat nici că trebuie să vă preocupaţi tot din vreme şi de lista de invitaţi: vara este, prin excelenţă, sezonul vacanţelor, astfel că există riscul ca anumite persoane dragi să nu poată veni la evenimentul vostru. Este şi motivul pentru care, nu de puţine ori, nunţile de vară sunt intime. Însă priviţi partea plină a paharului: veţi reuşi să salvaţi din buget astfel!

 

 

Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri, organizate în orice anotimp. Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0