Vedetele din București aleg aceeași clinică: Beauty Art Aesthetics

Vedetele din București aleg aceeași clinică: Beauty Art Aesthetics

Rezultatele spectaculoase şi siguranţa procedurilor sunt cele două criterii esenţiale care ar trebuie să ne ghideze în alegerea clinicii estetice potrivite. Ştiu asta şi vedetele care vor să sfideze trecerea timpului, prin intervenţii făcute cu bun gust şi cu măsură. Este şi motivul pentru care la centrul de înfrumuseţare multiplu premiat- Beauty Art Aesthetics- ajung tot mai multe persoane publice. Încântate de efectele celor mai în vogă proceduri estetice şi de profesionalismul echipei de medici, vedetele revin, de fiecare dată, cu aceeaşi încredere în locul care le conturează frumuseţea naturală. Noi am stat de vorbă cu managerul clinicii Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brânduşescu să aflăm care sunt tratamentele lor preferate şi de ce ar putea deveni şi favoritele noastre!

 

SELINA, IUBITA LUI VICTOR SLAV, A APELAT LA CEA MAI NOUĂ TEHNICĂ DE AUGMENTARE A BUZELOR

Selina, iubita lui Victor Slav, este una dintre clientele fidele ale clinicii Beauty Art Aesthetics. Convinsă de rezultatele pe care le-a văzut în pozele de promovare de pe reţelele de socializare ale centrului, vedeta a decis să apeleze, printre altele, şi la cea mai populară procedură estetică din lume: augmentarea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic, printr-o tehnică deosebită, Russian Lips. De altfel, clinica Beauty Art Aesthetics este renumită pentru tehnicile exclusive de injectare şi pentru faptul că permanent adoptă noi proceduri pentru o conturare armonioasă.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Cele mai în vogă tehnici de augmentare a buzelor rămân Russian, Kendall şi Kyle Lips, fiecare cu anumite particularităţi, în funcţie de efectul pe care ni-l dorim. În general însă toate pun accent pe obţinerea unor buze mai pline, dar mai înguste, care să creeze profilul perfect şi să anuleze acel efect de Duck Face de care ne este atât de teamă.”

Procedura de augmentare a buzelor este dedicată tuturor celor care nu se simt confortabil cu aspectul buzelor, fie pentru că sunt prea subţiri, fie pentru că au asimetrii, fie pentru că au început să îşi piardă din volum.

 

ACTRIŢA EUGENIA ŞERBAN ŞI INTERPRETA ELENA MERIŞOREANU AU APELAT LA BOTOX PENTRU O PIELE NETEDĂ

Şi actriţa Eugenia Şerban, dar şi interpreta Elena Merişoreanu au trecut pragul clinicii Beauty Art Aesthetics. Artistele au vrut să scape de ridurile fine de la nivelul frunţii, dar şi dintre sprâncene, iar pentru asta au ales la cel mai vândut tratament estetic din lumea modernă!

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Ridurile, fie ele fine sau de expresie, sunt inevitabile în viaţa noastră. Important este că avem la îndemână cel mai eficient tratament – injectările cu toxină botulinică. La Beauty Art Aesthetics folosim Botox®, una dintre cele mai cunoscute mărci dedicate eliminării ridurilor.”

Intervenţia este minim invazivă, uşor de suportat şi relativ simplu de realizat. Odată injectată, toxina botulinică blochează semnalele nervoase care determină contractarea muşchilor. Procedura poate fi făcută şi preventiv, în jurul vârstei de 30 de ani.

 

JADOR A DESCOPERIT SECRETUL UNEI PODOABE CAPILARE BOGATE

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics i-au oferit şi lui Jador terapia perfectă pentru regenerarea părului. Artistul a urmat mai multe şedinţe cu Mezohair, un tratament minim-invaziv, care presupune injectarea la nivelul scalpului a unui cocktail format din minerale, vitamine, nutrienţi şi coenzime, cocktail adaptat fiecărui pacient, în funcţie de necesităţi.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Terapia i-a fost de mare ajutor lui Jador în obţinerea unui păr mai sănătos şi mai strălucitor în mod natural. Procedura hidratează scalpul şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, întărind foliculii piloşi. O putem folosi ca tehnică independentă, pentru prevenirea căderii părului sau în combinaţie cu alte tratamente.”

Procedura este relativ nou folosită în această sferă şi poate da rezultate chiar şi în cazul în care terapiile clasice au eşuat. Intervenţia este sigură, iar după primele două, trei şedinţe deja puteţi sesiza şi primul rezultat: părul va înceta să mai cadă ca înainte, iar în timp, veţi observa apariţia de noi fire de păr şi întărirea celor deja existente.

  

OTILIA BILIONERA ŞI TRATAMENTUL TINEREŢII FĂRĂ BĂTRÂNEŢE

Artista Otilia Bilionera testează şi ea des procedurile inovatoare de la Beauty Art Aesthetics. Unul dintre tratamentele ei preferate este Terapia Vampir, procedura revoluţionară cu rezultate impresionante, care a cucerit şi vedetele de la Hollywood. Intervenţia obligă organismul să se vindece singur, fără ajutorul vreunei substanţe chimice şi presupune recoltarea unei cantităţi mici de sânge, care ulterior este supus unor procese de prelucrate, pentru a fi reinjectat în organism.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Otilia a apelat la procedură pentru că voia să îşi ajute pielea să fie mai hidratată şi să îi îmbunătăţească, totodată, textura. În cazul ei nu a fost vorba despre ameliorarea ridurilor, ci mai mult despre conservarea aspectului neted. Terapia Vampir stimulează producţia de colagen şi de elastină, fiind ideală nu doar pentru ten, ci şi pentru gât, decolteu şi mâini.”

Procedura acţionează în timp. După două, trei săptămâni începeţi să sesizaţi că pielea arată tot mai bine.

 

CUM ÎŞI ÎNTREŢINE INTERPRETA SAVETA BOGDAN TENUL?

Interpeta de muzică populară Saveta Bogdan a descoperit la Beauty Art Aesthetics un tratament cu microace, de care s-a îndrăgostit. Experţii de aici i-au recomandat Mezoterapia, o procedură de ultimă generaţie care netezeşte tenul şi îl ajută să arate mai sănătos, prin intermediul aparatului Dermapen 4, lider în tratamentele dedicate pielii.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: După o analiză atentă a pielii, colegii mei au ştiut exact către ce tratament să se îndrepte. Specialiştii au introdus la nivelul pielii cantităţi microscopice de vitamine şi de minerale, pentru refacerea volumului şi pentru hidratare, prin intermediul Dermapen 4, un dispozitiv cu microace, mult mai eficient decât versiunile precedente. Este o metodă care ajută substanţele folosite să fie absorbite în proporţie de 95% de organism şi să îşi facă efectul rapid.”

Pielea reuşeşte astfel să se repare din interior, transformările fiind, cu adevărat, spectaculoase! Procedura este ideală pentru riduri adânci, cicatrici post-acneice sau pete hiperpigmentare.

 

 

BEAUTY ART AESTHETICS,  PREMII DE EXCELENŢĂ ÎN DOMENIUL FRUMUSEŢII

Beauty Art Aesthetics reuneşte specialişti consacraţi în domeniul esteticii, care sunt permanent la curent cu cele mai noi tendinţe, din dorinţa de a le oferi pacienţilor cele mai potrivite tratamente, pentru probleme specifice. Cu o experienţă europeană de peste un deceniu, medicii de la centrul de elită Beauty Art Aesthetics vă ajută să atingeţi idealul fizic dorit.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Grija pentru pacient este esenţială în clinica noastră. Vrem să le oferim celor care ne trec pragul o experienţă plăcută la medic, dar şi încrederea că au ajuns pe mâini bune. Medicii noştri participă constant la cursuri de formare şi permanent actualizăm lista de servicii, ca să acoperim o paletă cât mai largă de nevoi. Specialiştii Beauty Art Aesthetics efectuează atât intervenţii la nivelul chipului, cât şi la nivelul corpului prin metode moderne, minim invazive.”

Clinica Beauty Art Aesthtics a reuşit performanţa de a fi premiată patru ani la rând datorită rezultatelor sale, la evenimente de renume din ţară, dar şi din afara ei. În 2018, a fost numită Cea mai premiată clinică minim invazivă, în 2019 şi în 2020, Cea mai bună clinică estetică minim invazivă, iar în 2021 a fost dublu recompensantă, la Galele I Success de la Cannes şi Veneţia, cu trofeele „Excellence in beauty” şi „Outstanding achievement for international medical aesthetics”.

 

Procedurile efectuate la clinica Beauty Art Aesthetics pot fi găsite pe site-ul oficial

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0