Vedetele ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​s-au implicat in campaniile umanitare ale sfarsitului de an

Vedetele ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​s-au implicat in campaniile umanitare ale sfarsitului de an

Evenimentul “Dar din suflet pentru un zambet” a vut loc sambata iar copiii de la Centrul de Zi “Traian” au servit pranzul intr-un cadru festiv si de sarbatoare la Acapulco Events Restaurant & Garden. Au asistat la un spectacol artistic special organizat pentru ei, de catre elevii Liceului Teoretic Bilingv “Miquel de Cervantes”, Crina Matei, Florin Grigore & Star Music Band, Luminita Anghel, Deea si Dinu Maxer, Valentina Macarie, Elena Zambila, Florentina Voicu, Leonard Petcu si alti invitati.

vedetele dsc_3131 dsc_3142 dsc_3153 dsc_3169 dsc_3202 dsc_3240 dsc_3291 dsc_3347 dsc_3388

Petrecerea s-a incheiat cu  venirea Mosului, care le-a oferit daruri personalizate copiilor.

Urmatoarele doua campanii vor avea loc pe 19 si 20 decembrie, unde vedetele vor continua sa faca fericiti copiii de la alte doua asociatii.

Pe data de 19 decembrie copiii centrului social „Mana Cereasca” din comuna Lada, judetul Teleorman, aflati sub obladuirea preotului Florin Danu sunt asteptati in Bucuresti, la Restaurantul Cocosu Rosu unde vor lua o masa calda, vor asista loc un program artistic realizat de Crina Matei, Francisca, Florin Grigore,  Annes,  Mellina, Yamira, Amme, Leonard Petcu si vor primi cadouri minunate de la Mos Craciun.

Pe data de 20 decembrie copiii centrului social „Sfantul Spiridon” din satul Negrenii de Sus aflati sub obladuirea preotului Bogdan Cristian Danu, sunt asteptati in Bucuresti, la Restaurantul Danke Bavaria. Aici vor lua o masa calda, vor asista la un program artistic prezentat de Maria Simion si realizat de Crina Matei, Francisca, Claudia Ghitulescu, Florin Grigore, Deea si Dinu Maxer si alti artisti iar la final Mos Craciun le va oferi daruri.

‘’Este minunat daca reusim sa bucuram acesti copii. Avem nevoie de ajutorul vostru ca sa putem sa-i aducem la Bucuresti si sa le facem aceste mici surprize! Le multumesc tuturor celor care au raspuns pana acum apelului nostru si va rog in continuare, sa va implicati! Multumim partenerului principal E-Boda care a sustinut evenimentul de pe data de 19 decembrie ’’ a mai declarat actrita.

Actrita Crina Matei este presedintele Asociatiei Culturale „Arta pentru copiii Romaniei” si se implica in foarte multe actiuni caritabile ori de cate ori are ocazia.

COMMENTS

DISQUS: 0