Victoria Beckham suferă de dislexie

Victoria Beckham suferă de dislexie

Victoria Beckham nu se pricepe doar la muzică și modă, ci și la medicină. Ea a declarat că s-a autodiagnosticat cu dislexie. Problema de sănătate înseamnă o deficienţă de învăţare care împiedică dezvoltarea capacităţii de a citi. Fosta componentă a trupei Spice Girls nu este singura din familie cu această afecțiune. Cei patru copii ai săi suferă de aceeaşi boală.

Designerul, fostă membră a trupei Spice Girls, a mai declarat pentru Financial Times că cei patru copii ai săi şi ai fostului fotbalist David Beckham sunt mai degrabă pasionaţi de aspecte creative şi de sporturi decât de domeniile academice. Potrivit acesteia, Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, este pasionat de fotografie, Romeo, care are 16 ani, se antrenează să devină jucător de tenis, Cruz, în vârstă de 14 ani, adoră să cânte, iar Harper, în vârstă de 7 ani, „este foarte băieţoasă”.

Ce este dislexia

Dislexia este o tulburare nervoasă constând în dificultatea de a citi şi de a înţelege ceea ce se citeşte, care nu afectează însă capacităţile intelectuale ale unei persoane. Victoria Beckham a mai spus că cei trei fii ai cuplului şi-au abandonat ambiţiile de a deveni fotbalişti, de teamă că îşi vor dezamăgi celebrul tată.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar, în ultimii ani, a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Aceasta a a reuşit de-a lungul anilor o transformare spectaculoasă, devenind dintr-o cântăreaţă pop un designer foarte apreciat, ale cărei colecţii sunt prezentate la marile evenimente de profil din lumea întreagă. Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham pe 4 iulie 1999.

COMMENTS

DISQUS: 0