ViiLa Munte – o idee de cazare pentru familii, în inima naturii

ViiLa Munte – o idee de cazare pentru familii, în inima naturii

Atunci când vrem să lăsăm în urma noastră tumultul orașului suntem în căutarea unei doze de relaxare, care să ne reamintească ce înseamnă să ne bucurăm de viață la potențialul maxim. Ne dorim un loc liniștit, în natură și dacă se poate să fie departe de orice sursă de agitație. Marea este tărâmul soarelui, dar muntele ne pune la dispoziție un vast teritoriu pregătit de explorare, chiar în mijlocul naturii.

Cabana ViiLa Munte este pregătită pentru aventurierul din tine, care dorește relaxare și intimitate alături de familia sau grupul tău de prieteni. Nefăcând rabat de la confortul mult căutat de turiști, cabana are în dotare șase camere și un apartament, oferind posibilitatea cazării a max. 20 de persoane.

Dar să nu uităm de gurmanzii care doresc să se bucure de o masă bună la poalele munților, și de ce nu, chiar în aer liber, astfel că bucătăria este utilată și dotată cu tot ce ai nevoie, de la aragaz, frigider, prăjitor de pâine, etc. Ți-am spus de mâncat în aer liber? Ce poate fi mai bun decât a-ți savura mâncarea chiar sub bolta cerească, datorită locurilor speciale de afară, pentru grătar sau ceaun și a foișorului prezent în curte.

Dacă ți-am captat atenția și curiozitatea, te întrebi unde găsești această oază de relaxare? Chiar la poalele munților Călimani, la 20 km de municipiul Toplița, Cabana ViiLa Munte te așteaptă să îți compui propria vacanță și aventură, alături de peisajul de poveste al zonei.

Acum că știi facilitățile și locația, probabil te întrebi cum poți să te bucuri la maxim de împrejurimi. Relaxarea este cuvântul cheie când vorbim de escapadele la munte, iar aerul curat și un mod activ de petrecere a timpului contribuie benefic la sănătatea ta. Poți practica excursii sau drumeții, indiferent de anotimpul în care alegi să vizitezi zona, totul este posibil, de la plimbări cu ATV-ul vara și pe snowmobil iarna. Băile termale și spa-ul din Toplița sunt alegerea perfectă pentru relaxarea corpului tău, iar perioada rece din timpul iernii și zăpada pufoasă așteaptă toți practicanții de schi pe pârtia de schiat din Toplița. Printre obiectivele turistice de menționat se regăsesc parcul național Călimani, lacul Iezer, cascada Lomășița, rezervația 12 Apostoli sau cariera de sulf.

Indiferent că alegi doar să te odihnești, să explorezi sau să practici sporturile montane, zona munților Călimani cu siguranță rămâne printre cele mai frumoase și deosebite arii montane din țara noastră, iar cabana ViiLa Munte îți oferă mult așteptata și bine meritata evadare de la stresul orașului. Toate aceste ingrediente vor face vacanța ta de neuitat.

COMMENTS

DISQUS: 0