Vrei o față de bebeluș? Află care este tratamentul minune

Vrei o față de bebeluș? Află care este tratamentul minune

Trecerea anilor, stilul de viață și expunerea la soare sunt câteva dintre elementele care duc la schimbarea aspectului pielii. Treptat apar ridurile, petele, iar pielea își pierde din elasticitate, luminozitate și vitalitatea. Oricât de frumos ne-am dori să rămână tenul nostru, acesta are nevoie de proceduri suplimentare, care să ne aducă un look adolescentin. Datorită tehnologiei avansate, tratamentele minim invazive sunt absolut minunate. Rezultatele lor sunt excepționale asupra tenului, iar clinicile medicale care se respectă și își respectă clienții vin cu cele mai noi tehnologii. Spre exemplu, Beauty Art Aesthetics oferă un pachet complet prin care poți obține o față de bebeluș. Acesta este format din Dermapen 4, tratamentul numărul 1 din categoria microneedle, mult râvnita terapie vampir și injecțiile baby face ultimate anti aging. Toate acestea pot îmbunătăți considerabil calitatea pielii, iar elasticitatea ei și producția de colagen propriu sunt stimulate.

 

Dermapen 4, terapia revoluționară cu patru ace

 

Pielea inestetică este dușmanul oricărei doamne. În timp, nivelul de colagen scade în mod natural, iar astfel pot apărea ridurile. Din fericire, datorită procedurilor estetice avansate, colagenul natural poate fi stimulat. Dermapen 4 este tratamentul controlat digital, prin care se realizează inducție de colagen propriu. Micro-perforațiile de la nivelul dermei și epidermei ajută la stimularea noilor straturi de colagen, dar și a elastinei. Tenul va arăta mult mai frumos și mai tânăr după o asemenea intervenție.

Acest aparat de ultimă generație, prezent și în clinica Beauty Art Aesthetics, realizează milioane de canale fine și este mai rapid decât oricare alt dispozitiv cu micro ace. Prin canalele realizate sunt transportate cu până la 80% mai multe substanțe nutritive. Cu ajutorul Dermapen 4 vei da uitării liniile fine și ridurile, acneea, cicatricile, vergeturile și porii dilatați. Tratamentul se desfășoară foarte ușor, iar tu nu vei simți durere absolut deloc.

Mădălina Brândușescu – fondatoare clinică: „Tehnologia Dermapen 4 folosește foarte multe ace care străpung pielea cu ajutorul unei funcții de vibrație automată. În funcție de necesitățile tenului, se poate lucra la adâncimi minime între 0-0.4 milimetri sau la adâncimi mai mari de 0.5 mm. Pentru a reduce 100% disconfortul creat în cazul adâncimilor mai profunde, înainte cu 15-40 de minute înainte este aplicată o cremă anestezică.”

Efectele procedurii se văd extrem de rapid, undeva la cinci-șapte zile. Pielea își îmbunătățește textura, deoarece porii dilatați vor fi mai mici, iar secreția de sebum scade drastic. Această terapie revoluționară este indicată și persoanelor care se confruntă cu tenul gras. Chiar și pe tenul cu cicatrici post acneice sau alte tipuri se pot vedea rezultate surprinzătoare, datorită efectului de resurfacing. Procedura este asemănătoare cu cea a tratamentului fracțional cu laser, însă nu are efecte secundare și nu necesită recuperare. Și pentru că tot suntem la capitolul acnee, Dermapen 4 scade inflamația tenului și diminuează punctele negre. Știm cât de neplăcut este să ai pete pigmentare. Doar că acest aparat este excepțional pentru reducerea petelor pigmentare.

Dispozitivul Dermapen 4 poate fi utilizat inclusiv în zone greu accesibile, precum conturul ochilor, buzelor și nasului. Întreaga procedură este sigură, iar rezultatele obținute sunt de durată.

 

Tratamentul natural anti aging – Terapia Vampir

Terapia vampir se află pe locul 1 în topul procedurilor estetice pentru ten. Terapia PRP (Platelet Rich Plasma) folosește propriul sânge al pacientei, iar după ce este procesat, este injectat în ten. Tratamentul este unul de ultimă generație, non-chirurgical și ajută la reîntinerirea pielii. Ridurile sunt reduse, pielea este regenerată după ce este expusă la soare, iar cicatricile sunt ameliorate.

Sângele este format din plasmă și celule sangvine (roșii, albe, trombocite sau plachete sangvine). Trombocitele sunt cele care conțin cea mai mare concentrație de plachete. Acestea au o capacitate miraculoasă de regenerare și vindecare asupra tenului. Procedura pare dureroasă, când te gândești că sunt realizate injecții, însă, este una foarte simplă și naturală. Pentru a elimina și posibilitatea celui mai mic disconfort se efectuează anestezie locală. Astfel, pe ten este aplicată o cremă de amorțire.

Mădălina Brândușescu – fondatoare clinică: „Experții Beauty Art Aesthetics recoltează sângele pacientei, într-o eprubetă ca cea luată la analizele de sânge. Apoi, timp de 8-10 minute este centrifugat. Astfel, plasma, care este de culoare galbenă, este separată de restul sângelui. Cu ajutorul unei seringi cu ac scurt și subțire este injectată plasma pe tot tenul. Procedura este realizată rapid și durează doar 20 de minute. Iar pentru a reduce umflarea și vânătăile, medicul folosește gheață. Tratamentul nu îngreunează absolut deloc activitățile zilnice, iar acestea pot fi reluate imediat.”

Toate doamnele care au ales terapia vampir au avut doar cuvinte de laudă. Acest tratament revoluționar a luat cu asalt industria frumuseții, datorită modului în care revitalizează pielea și stimulează organismul să se regenereze general.

 

Obține un ten mai tânăr cu tratamentul „Baby Face”

 

Baby Face este unul dintre cele mai iubite tratamente faciale. Tratează cu succes acneea, oferă luminozitate și hidratează tenul. Injecțiile Baby Face Ultimate Anti-Ageing furnizează „hrană pentru piele”, printr-o singură perfuzie intravenoasă. Medicii de la Beauty Art Aesthetics vor combate pielea subțire, creponată, pigmentată sau lipsită de umiditate. Astfel, tenul tern și decolorat nu va mai face parte din viața ta.

Injecția cu vitamine Baby Face completează micro-injecțiile Baby Skin Mezoterapie de la Beauty Art Aesthetics. Împreună asigură rehidratarea directă și imediată a pielii tenului tău. Pentru beneficii majore sunt recomandate douăsprezece injecții. Originar din Coreea de Sud, tratamentul ar trebui efectuat săptămânal. El conține vitamine și minerale naturale, care circulă prin sânge și sunt distribuite uniform în toate straturile pielii.

 

 

Acest pachet, care include toate cele trei proceduri, îți va face tenul să întinerească cu cel puțin câțiva ani. Fața ta va radia, va fi luminoasă, iar semnele lăsate de trecerea timpului vor fi șterse. Experții Beauty Art Aesthetics pot fi contactați la 0722 296 007 sau [email protected] Adresa clinicii moderne este Str. Intrarea Școala Herăstrău, nr. 1, Sector 1, București.

www.beautyartaesthetics.ro

https://ro-ro.facebook.com/beautyartaeshetics/

https://www.instagram.com/beautyartaesthetics/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0